Agentul lunii noiembrie 2017

Timp de citire: 6 min
Share this Share on email Share on twitter Share on linkedin Share on facebook

 

G. Antohi site.png

 

Kati Roșca:

Felicitări, George, pentru titlul - Agentul lunii!

Care ar fi primele 3 cuvinte pe care le-ai folosi pentru a descrie  activitatea ta în RE/MAX? ?

George Antohi:

Colegialitate/teamwork, perseverență și dezvoltare personală. Eficiența ar trebui să “sosească”, derivată din primele trei deziderate.
 
Ce anume îți place la RE/MAX?
G.A.
Echipa în care lucrez, pe plan local dar și la nivel național și internațional. Perspectivele de viitor și sistemul educațional.
Ce reprezintă pentru tine Titlul de ”Agentul lunii”?
G.A.

Motiv de mândrie, de recunoaștere a muncii depuse în timp și, nu în ultimul rând, o motivație în plus pentru activitatea mea de aici înainte în cadrul echipei RE/MAX.

 
Cât de greu sau ușor este să fii recunoscut drept cel mai bun într-o lună?
G.A.

E destul de greu, niciodată nu poate fi simplu să lucrezi cu oamenii însă este și foarte frumos. Iar recunoașterea în sine a rezultatelor este benefică și întru construirea pas cu pas a numelui în piața imobiliară locală și nu numai.

Care sunt perspectivele tale de viitor?

G.A.
Toate aspectele menționate mai sus intră în direcțiile targetate pentru anul în curs, ca perspective de viitor! Mai multe listări dar numai de calitate și exclusive la nivel de reprezentare, dezvoltare personală și o mai bună organizare, întotdeauna aduc și rezultate mai bune!

Ce crezi că face diferența între un agent imobiliar cu rezultate excepționale și unul fără rezultate deosebite ?

G.A.
 

Multă muncă, răbdare, experiențe acumulate, bună organizare, relații și educație continuă.

De ce ai ales RE/MAX în detrimentul altor concurenți din piață?

G.A.

Renumele, puterea rezultatelor obținute în rețea, sub forma exemplelor despre care am aflat, munca în echipă, colaborarea și conceptul însuși de “bussines în imobiliare”, sistemul educațional.

Ce sfaturi ai pentru un agent imobiliar la început de carieră sau pentru cei care se gândesc să se alăture acestui business?

G.A.

Să caute să se afilieze unei echipe puternice, calitative, formate din buni  profesioniști, să se înarmeze cu răbdare și putere, dorința în a se educa și, de asemenea, cu dorință de a depăși obstacolele inerente în meseria noastră, până la “primul mare DA”!

 

Află ultimele noutăți de la RE/MAX