Kati Roșca
#Sfaturi business
Kati Roșca / 01 noiembrie 2017

Cum au reușit cei mai buni agenți imobiliari

Timp de citire: 14 min
Share this Share on email Share on twitter Share on linkedin Share on facebook

header-articol-de-ce-aleg-agentii-remax.png

Cariera ca agent imobiliar este una care îți poate schimba viața radical, iar, dacă e să amintim cuvintele lui Paul Vincenti, trainer RE/MAX Malta, agenții imobiliari sunt cei care schimbă viețile oamenilor, nu doar adresa acestora.

Cu siguranța, agenții imobiliari au meserie cu multe responsabilități, dar și multe satisfacții. Fiecare are propria evoluție a carierei, dar cu toții caută la început de drum cele mai bune sfaturi de la cei care au reușit în acest domeniu.

Pentru ca startul tău să fie unul cu dreptul, am întrebat câțiva dintre cei mai buni agenți RE/MAX România care sunt sfaturile pe care le oferă celor aflați la început de carieră în imobiliare. Te invităm să afli recomandările lor!

nelida-remax.png
Nelida Georj
- Sales Associate, RE/MAX Grup de Lux Cluj-Napoca
Agentul lunii octombrie 2016

”Cred în motto-ul actorului Charlie Day: ‘Cazi, ridică-te de jos și greșește din nou. Fără această luptă, ce valoare ar mai avea succesul tău?’ Consider că orice ne propunem putem obține numai dacă suntem dispuși să fim devotați, să lucrăm constant, pas cu pas, pentru îndeplinirea scopului stabilit.Numai prin perseverență și răbdare putem face față provocărilor atât în plan profesional, cât și personal.”

victor-remax.png
Victor Alecsandrescu
- Broker Owner, RE/MAX Deluxe Bistrița
Agentul lunii noiembrie 2016

”Piața are nevoie de agenți imobiliari profesioniști. Un agent bun, spre deosebire de unul mediocru, trebuie să cunoască foarte bine imobilele pe care le reprezintă la vânzare din toate punctele de vedere, mai ales din punct de vedere juridic.”

sorin-remax.png
Sorin Todoruț - Sales Associate, RE/MAX Grup de Lux Cluj-Napoca

Agentul lunii decembrie 2016

”Unui agent care este la început de carieră îi recomand să fie perseverent și să aibă răbdare  pentru că rezultatele vin în timp. Celor care vor să se alăture acestui business le sugerez să analizeze opțiunile pe care le au și să aleagă varianta care le oferă beneficii pe termen lung, nu doar pe termen scurt.”

cristina-ciobanu.png
Cristina Ciobanu - Actual Broker/Owner RE/MAX Infinity, fost Sales Associate RE/MAX Grup de Lux

Agentul lunii ianuarie 2017

”Cariera ca agent imobiliar este o oportunitate extraordinară de a avea un business, dar și de a obține independența pe care și-ar dori-o oricine. La acestea se adaugă satisfacțiile profesionale și financiare. Celor aflaţi la început de drum nu le pot sugera decât să se concentreze pe muncă. În imobiliare, odată cu experiența acumulată, vine si succesul.”



Citește și...

7 ablități soft utile în reorientarea către domeniul imobiliar


rauta-remax-1.png
Octavian Răuță
- Sales Associate, RE/MAX Properties București
Agentul lunii februarie 2017

”Dorința de a ajunge cât mai sus în acest domeniu este un factor important. Poți să fii foarte bun, dacă investești în tine, dacă ai susținere, voință și dorință de creștere. Celor la început de drum în acest domeniu le recomand să știe exact ce își doresc, să vrea în permanență mai mult de la ei, să ceară ajutor, să aibă răbdare, să fie perseverenți și să fie deschiși.”

 

keller-remax.png
Mihaela Cipriana Keller
- Sales Associate, RE/MAX Grup de Lux Cluj-Napoca
Agentul lunii aprilie 2017

”Cred că nimeni nu poate avea succes în profesia sa dacă nu își iubește munca și nu pune pasiune în ceea ce face. Bucuria unui agent vine și din programul flexibil, însă cu cât aloci mai mult timp pentru imobiliare, cu atât vor veni rezultate mai frumoase. În imobiliare, este de asemenea important să ai o atitudine pozitivă, să îți placă să relaționezi cu oamenii și să-i ajuți să obțină ceea ce doresc.”


remax-viviana.png
Viviana Andrei - Sales Associate, RE/MAX Properties București

Agentul lunii mai 2017

”Celor care sunt la începutul carierei în imobiliare sau celor care se gândesc să urmeze această carieră le pot spune că nu este o meserie ușoară, așa cum este percepută din exterior, ci presupune cunoștințe din multiple domenii: juridic, arhitectură, construcții, psihologie, iar dacă ești perseverent, tenace și iubești oamenii (nu doar bonificarea muncii depuse) este imposibil să nu obții și rezultate.”

radu-remax-1.png
Radu Ștefan Ungureanu - Sales Associate, RE/MAX Properties București

Agentul lunii iunie 2017

”Sfatul meu e să nu se îmbete cu apă rece. Meseria asta nu este doar despre câștiguri mari, cum poate ni se spune. Este despre foarte multă muncă, trebuie să ai cu adevărat înclinație pentru ea și mai ales să ai abilități de interacțiune umană foarte bune și capacitate de înțelegere a nevoilor clienților tăi. Nu e nimic simplu, dar e foarte, foarte frumos!”

florin-remax.png

Florin Ciche - Sales Associate, RE/MAX Central Brașov
Agentul lunii august 2017

”Activitatea de consultant imobiliar este una foarte simplă atât timp cât respecți persoanele cu care intri în contact - colegi, colaboratori, clienți în calitate de cumpărători sau vânzători, familie, prieteni. În concluzie toți sunt oameni și dacă îi asculți, înțelegi și reușești să stabilești o relație bazată pe încredere reciprocă, de cele mai multe ori tranzacția este ca și încheiată, respectând evident și munca depusă pentru aceasta.”

New Call-to-action

 

Află ultimele noutăți de la RE/MAX