Kati Roșca
#Home Design
Kati Roșca / 21 august 2020

10 cele mai frumoase sezlonguri si divane outdoor

Timp de citire: 9 min
Share this Share on email Share on twitter Share on linkedin Share on facebook

Abia am trecut de miezul verii calendaristice, dar cea mai buna parte a sezonului de plaja abia incepe. Daca aveti norocul sa aveti o gradina, o terasa sau o piscina, vara 2020 va poate oferi momentele de rasfat la soare, in liniste si calm, la care doar visam acum doi-trei ani.

Ca intotdeauna, noi luam partea buna a lucrurilor si va prezentam 10 sezlonguri si divane outdoor superbe, gandite sa va faca paradisul de acasa cu adevarat perfect.

Divan Rafael, Ethimo

Divan Rafael, Ethimo

Incepem lista cu un divan foarte original, creatie a superstarului Paola Navone, care pare ca si-a cautat inspiratia pentru gama Rafael pe o plaja pustie intr-un paradis exotic. Neglijenta cu aer rustic este simulata doar, sipcile din lemn de tec si pernele tapitate cu materiale tehnologice de cea mai buna calitate, cu imprimeuri sic, fiind lucrate impecabil, la un standard de calitate si confort pe care numai un brand premium cum este Ethimo il poate oferi.

Sezlong Mermaid, Kenneth Cobonpue

Sezlong Mermaid, Kenneth Cobonpue

Designerul filipinez Kenneth Cobonpue este un adevarat magician al stilizarii formelor, indiferent ca vorbim de obiecte banale, ca un bol cu spagheti, sau de fiinte fantastice, cum sunt sirenele, si al transformarii lor in obiecte de design spectaculoase prin originalitatea care nu sacrifica frumusetea. Sezlongul Mermaid este o opera de arta, cu liniile sale sinuoase, netulburate de nicio ascutime, si cu textura materialului care imita solzii.

Pana si piciorul foarte mic care sprijina sezlongul are forma unei inotatori, demonstrand atentia deosebita pentru detalii acordata acestei piese spectaculoase.

Divan Savannah, Kerum

Divan Savannah, Kerum

Divanele outdoor Savannah de la Kerum arata ca ceva pe care s-ar fi odihnit Cleopatra, in ciuda particularitatilor de stil care le fac totusi sa arate foarte modern. Mari, cu forme rotunjite neregulate si cu un soi de parasol integrat, divanele Savannah sunt sinonimele vizuale ale unui lux decadent, de un gust perfect.

Sezlong Tosca, Tribu

Sezlong Tosca, Tribu

Cu spatarul coborat, sezlongurile Tosca de la Tribu par mai degraba niste foarte confortabile paturi lasate de cineva afara, intr-un moment de excentricitate. Saltelele largi si groase sunt puse in valoare de baza decorata cu fasii late dintr-un material outdoor inovator, in acelasi timp impermeabil si foarte moale, impletite manual.

Senzatia de lux se transmite imediat si fara ocolisuri: stii de la prima privire ca Tosca este la alt nivel.

Sezlong Esedra, Ethimo

Sezlong Esedra, Ethimo

Trasatura stilistica distinctiva a acestui sezlong este spatarul semicircular, care aminteste o exedra, element arhitectonic al conversatiei si intalnirii cu ceilalti prin excelenta. Fidele numelui, toate piesele din colectia aceasta au intr-adevar ceva foarte primitor, sunt o invitatie deschisa la rasfat, manifestata estetic la nivelul sezlongului prin absenta oricaror unghiuri drepte sau linii ascutite. Soft este cuvantul care iti vine imediat in minte.

Citeste si: Canapele, divane, meridiene – ghid de supraviețuire

Sezlong Eddy, Flexform

Sezlong Eddy, Flexform

Sezlongurile Eddy, ca si canapelele de exterior din aceeasi gama, au toate caracteristicile care au consacrat brandul Flexform: calitate exceptionala, confort extrem si estetica simpla, dar nu lipsita de detalii sofisticate. In cazul acesta, fibrele din polipropilen impletite manual imprima acea nota inconfundabila de rafinament, iar grosimea remarcabila a pernelor este o promisiune a unui nivel de confort cu totul exceptional. In varianta de culoare bordo, Eddy este cu adevarat o prezenta.

Divan Hive Daybed, Ego Paris

Divan Hive Daybed, Ego Paris

Stilul francez, cu forme surprinzătoare, spirit ludic și culori acidulate, este evident în acest divan outdoor modular, care se poate combina cu diverse alte piese din aceeasi colectie pentru aranjamente spectaculoase. O piesa care aduce un strop de fantezie si joie de vivre in aer liber, cu un look foarte diferit fata de minimalismul italian sau de gustul clasic cultivat de brandurile anglo-saxone. Très chic!

Divan Arena 001, Roda

Divan Arena 001, Roda

Cu forma sa eliptica si cadrul care sugereaza un cos de nuiele sprijinit pe patru picioare foarte subtiri, care o fac sa para ca pluteaste, Arena este o piesa intre sezlong si divan, extrem de confortabila, larga si imposibil de trecut cu vederea. O adevarata aparitie, asa cum sunt toate piesele Roda, Arena 001 isi completeaza declaratia de stil prin salteaua si pernele in culori vii, cu linii suple, care contrasteaza placut cu largimea cadrului.

Sezlong Molo, Kettal

Sezlong Molo, Kettal

Minimalism absolut, linii drepte si piese oversize: asa se poate descrie aceasta piesa, in stilul inconfundabil al lui Rodolfo Dordoni, o prezenta discreta pe marginea piscinei, care nu epateaza, dar care isi transmite eficient pedigree-ul de calitate si confort impecabile. Complet lipsit de ornamente, sezlongul acesta mizeaza pe culorile placute, disponibile in mulptiple combinatii.

Sezlong Solanas, Gandia Blasco

Sezlong Solanas, Gandia Blasco

Perforatiile din spatarul din aluminiu al sezlongului Solanas de la Gandia Blasco dau acestei piese perfect contemporane un vag aer retro, amintind paiul de Viena si trimitand cu gandul la Deauville, statiunea normanda atat de la moda in interbelic.

Pernele foarte groase, din spuma poliuretanica imbracata in cauciuc si intr-o husa din material textil impermeabil ii confera un nivel de confort inedit pentru un sezlong outdoor.

Click me

 

Află ultimele noutăți de la RE/MAX