Agentul lunii Aprilie 2015

21 mai 2015

Agentul lunii, RE/MAX Romania

Felicitări colegului nostru Zoltan Szasz de la RE/MAX Vip -

“Agentul lunii” Aprilie 2015 !

Îți multumim pentru efortul depus și îți dorim mult succes în continuare!

 zoltan ro

 

Despre  activitatea în RE/MAX cu “Agentul lunii Aprilie” 2015:

 

”Perseverența, eficiența și dezvoltarea personală descriu activitatea mea în RE/MAX.

La baza dezvoltării mele stau training-urile și sistemul de lucru.

”Agentul lunii” este ceva impresionant, măgulitor și o răsplată a muncii mele.

Important este să nu te gândești că ai putea deveni agentul lunii, doar să muncești și restul vine de la sine. Drept dovadă este faptul că titlul ”Agentul lunii” a venit pe neașteptate.

Pentru viitor mi-am stabilit un target important de încasări, nu de tranzacții neapărat, pe care sper să-l ating în cel mai scurt timp.

Diferența dintre un un agent bun și unul mediocru se face din seriozitatea acordată jobului, stabilirea de targeturi, imaginea agentului pe piața imobiliară, care vine numai în urma unor servicii excelente oferite de-a lungul timpului.

Am ales RE/MAX pentru renumele internațional, pentru educație și modul de lucru.

Un agent la începutul drumului are numai beneficii, din păcate el nu le realizează. Să fii instruit corect, într-un sistem bun aduce numai beneficii.  Un agent cu experiență, care  a lucrat haotic într-o piață haotică, este greu de schimbat și se integrează  mai greu într-un sistem gen RE/MAX. Eu personal, mai am multe de schimbat în modul meu de lucru, dar pe zi ce trece devin mai bun.”

 20150520_163716

Publicat de Kati Rosca

Kati este o persoană sinceră, corectă, organizată și creativă. Corectitudinea și sinceritatea sunt 2 valori importante pe care le apreciază la oameni. Este pasionată de cărți și călătorii. Absolventă a 2 facultăți, Litere și Drept. Îi place ceea ce face și se dedică 100 % pentru aceasta.