Agentul lunii mai 2016

29 iunie 2016

Agentul lunii, RE/MAX Romania

Felicitări colegului nostru Radu Ungureanu  de la RE/MAX Properties, "Agentul lunii" mai 2016 !

Radu ungureanu blog

Radu Ungureanu despre activitatea în RE/MAX:

"Sunt entuziasmat de ceea ce fac, sunt perseverent şi îmi place să lucrez în echipă!

Cel mai mult în RE/MAX apreciez colectivul cu care lucrez.

Titlul de ”Agentul lunii” mă onorează şi în acelaşi timp mă motivează să continui în acest ritm, astfel ca această recunoaştere să se repete!

Este greu să fii recunoscut ca fiind cel mai bun într-o lună, având în vedere că am în jurul meu oameni foarte buni în acest domeniu, concurenţa este pe măsură!

Pe viitor mi-am propus o organizare mai eficientă şi bineînţeles o educaţie continuă.

Diferenţa dintre agenţi este dată de atitudine, de motivaţie şi apoi de  echipa din care fac parte, de reţeaua puternică şi de un sistem de educaţie bine pus la punct. De aici până la a face performanţă nu cred că mai e mult.

Am ales RE/MAX pentru că la momentul respectiv era cel mai bun sistem din lume în acest domeniu păstrându-şi acest loc în continuare!

Mesajul meu pentru cei care doresc să devină agenţi este, în primul rând, să se educe în acest sens, să facă cât mai multe cursuri pentru a înţelege această meserie şi pentru a fi pregătiţi pentru piaţa de astăzi, apoi să se alăture unei echipe puternice, să fure meserie de la cei mai buni şi să iasă pe teren să exerseze, chiar dacă la început poate vor da greş, practica îi va conduce către succes!"

Publicat de Kati Rosca

Kati este o persoană sinceră, corectă, organizată și creativă. Corectitudinea și sinceritatea sunt 2 valori importante pe care le apreciază la oameni. Este pasionată de cărți și călătorii. Absolventă a 2 facultăți, Litere și Drept. Îi place ceea ce face și se dedică 100 % pentru aceasta.