Agentul lunii decembrie 2016

Timp de citire: 5 min
Share this Share on email Share on twitter Share on linkedin Share on facebook

Felicitări colegului nostru Sorin Todoruț, Sales Associate - RE/MAX Grup de Lux,  "Agentul lunii" decembrie 2016 !

Soso todorut

 Sorin Todoruț despre activitatea în RE/MAX:

"Activitatea mea în RE/MAX înseamnă perseverenţă, învățare și diversitate.

Pentru mine este foarte important să am un program flexibil, să pot să îmi organizez timpul așa cum doresc, mai ales dacă acest lucru vine împreună cu rezultate mulțumitoare.

 

Fac parte dintr-un birou de top RE/MAX din România în care m-am integrat ușor și care mă motivează să țin pasul.

Titlul de “Agentul Lunii” a fost rezultatul unei tranzacții dificile care s-a întins pe parcursul a aproximativ 10 luni. M-am bucurat mult că am reușit să o duc la bun sfârșit, iar acest titlu mi-a oferit o satisfacție suplimentară.

Este foarte ușor să fii cel mai bun agent dacă colegii tăi sunt în concediu, în caz contrar, trebuie să muncești mult pentru că ștacheta este sus!

Îmi propun să  mă organizez  mai eficient în perioada următoare, informațiile vin într-un mod haotic de multe ori și se pot pierde foarte ușor dacă nu ești foarte disciplinat.

Consider că un agent bun trebuie să-și cunoască foarte bine segmentul pe care lucrează și să fie familiar cu termenul de “învățare continuă”. Suntem într-un domeniu în care lucrurile se schimbă frecvent și orice detaliu poate conta la închiderea unei tranzacții. Rețeaua din care facem parte, echipa și sistemul IT performant de care dispunem sunt aspecte care contribuie mult la eficiența fiecăruia dintre noi.

Am ales RE/MAX pentru că era singura companie care era “altfel”, avea un sistem care mi-a plăcut și care mi se potrivește. Am ținut cont de faptul că era un brand puternic la nivel global dar și felul în care se pune accent pe educație, cursuri de pregătire.

I-aș spune unui agent care este la început de carieră să fie perseverent și să aibă răbdare  pentru că  rezultatele vin în timp.

Celor care vor să se alăture acestui business le-aș sugera să analizeze opțiunile pe care le au și să aleagă varianta care le oferă beneficii pe termen lung, nu doar  pe termen scurt."

 

Află ultimele noutăți de la RE/MAX