[Interviu Agent de Top] Adela Rădulescu: evoluția în imobiliare și colaborarea în exclusivitate West City Tower

25 ianuarie 2019

interviuri

adela-remaxAscensiunea Adelei Rădulescu este începutul unei povești de succes în imobiliare la care mulți aspiră. Pe lângă tot suportul de care a avut parte de la brandul RE/MAX, succesul de care Adela se bucură azi este rezultatul unui mix de eforturi susținute, pasiune și ambiție.

Ne simțim norocoși să avem o astfel de colegă.

Care e secretul ei? Cum a devenit într-un timp atât de scurt agent de top?

Noi am aflat în cadrul unui interviu în exclusivitate și te invităm să descoperi povestea ei.Cum a început povestea RE/MAX pentru tine?

Adela Rădulescu:
Mereu mi-am dorit să lucrez în acest domeniu, însă am așteptat să termin studiile de Masterat. Apoi am participat la un interviu și am decis că este momentul să mă alătur echipei de profesioniști din cadrul biroului RE/MAX Premium. Din prima zi am știut că am făcut cea mai bună alegere.

Cum s-a schimbat drumul tău profesional alături de RE/MAX?

Adela Rădulescu:
Experiența în vânzări de până acum m-a ajutat, însă în RE/MAX am învățat cum să empatizez cu diferite categorii de persoane, să am flexibilitate în gândire și să ofer cele mai bune soluții clienților mei. Astfel, pe lângă educație și formare, am acumulat experiența necesară în acest domeniu de activitate.

Ce rezultate ai obținut ca agent RE/MAX?

Adela Rădulescu:
În primul an de activitate am primit 2 certificate de excelență, am intrat în Clubul "Executive", un club internațional al agenților de top RE/MAX, și am întâlnit mulți oameni noi de la care am avut multe de învățat. De curând, am preluat în portofoliu un proiect rezidențial deosebit, West City Tower din Cluj - un bloc cu  o arhitectură unică în România: cel mai înalt bloc din țară, care va avea 25 de etaje și numeroase facilități.

Care este nișa în care lucrezi?

Adela Rădulescu:
Nișa în care lucrez este formată din consumatorii care au idei inovative, sunt deschiși la nou și la schimbare, clienții care vor să își pună amprenta personală asupra unui imobil nou. În general, sunt persoane educate, care înțeleg valoarea și importanța unui consilier imobiliar pe parcursul întregului proces de vânzare.

Ce detalii ne poți oferi despre proiectul West City Tower?

Adela Rădulescu:

west-cityProiectul West City Tower este unul exclusivist, un ansamblu cu o arhitectură aparte, care a fost conceput pentru a deveni un reper al Clujului de mâine.

Va cuprinde 25 de etaje, 5 etaje de parcare, spațiu de joacă pentru copii, apartamente cu 1, 2, 3 și 5 camere (Penthouse) cu panoramă deosebită, fiind desemnat cel mai înalt bloc de locuințe din România.

Imobilul dispune de două lifturi de interior care coboară până în parcarea auto, la cele două subsoluri și trei demisoluri. Iar la exterior, clădirea dispune de un lift panoramic ce oferă o experiență de neegalat în Cluj-Napoca. Blocul turn se află în apropiere de cel mai mare centru comercial VIVO! și Cora Shopping Center, piață agroalimentară Flora, bănci, școli și grădinițe, restaurante, transport în comun, centre medicale, Parcul Colina, Pădurea Făget.

Ce recomandări ai pentru cei ce vor să cumpere o proprietate în acest complex?

Adela Rădulescu:
Având în vedere cele menționate mai sus, consider că acest ansamblu întrunește o mare parte din beneficiile care ar trebui să le bifam atunci când achiziționam un apartament.

Astfel că, indiferent dacă vorbim de un student, o familie la început de drum sau un investitor, consider că apartamentele din acest ansamblu se potrivesc oricărei persoane care dorește să se simtă specială și să beneficieze de numeroase facilități. Recomandarea ar fi programeze o vizionare și să alegem împreună apartamentul mult visat!

Adela Rădulescu a debutat în imobiliare imediat după terminarea studiilor de Masterat și și-a dorit din toată inima să activeze ca agent. Faptul că se afla la primul ei job a determinat-o să vadă numai avantaje și oportunități în dezvoltarea ei ca tânăr agent imobiliar.

Dacă ești și tu la început de drum sau vrei să faci o schimbare majoră în cariera ta, ai dovada că statul de agent de top poate fi al tău atunci când ambiția și pasiunea se împletesc cu sprijinul de care ai parte din ziua 0, 24/7 din partea RE/MAX.

Click me

Publicat de Kati Rosca

Kati este o persoană sinceră, corectă, organizată și creativă. Corectitudinea și sinceritatea sunt 2 valori importante pe care le apreciază la oameni. Este pasionată de cărți și călătorii. Absolventă a 2 facultăți, Litere și Drept. Îi place ceea ce face și se dedică 100 % pentru aceasta.

X