Agentul lunii aprilie 2016

01 iunie 2016

Agentul lunii, Noutati, RE/MAX Romania

Felicitări colegei noastre Alina Berghian  de la RE/MAX Concept  care este "Agentul lunii" aprilie 2016 !

 alina

Alina ne-a povestit despre experienţa ei în RE/MAX.

" Activitatea mea presupune educaţie, colaborare şi seriozitate.

În RE/MAX îmi place deschiderea internaţională, puterea reţelei, modul de lucru (reprezentarea exclusivă), faptul că se încurajează antreprenoriatul şi se pune accent pe educaţia agenţilor imobiliari.

Titlul de ”Agentul lunii”  este aprecierea muncii depuse, este un obiectiv îndeplinit. Este foarte uşor, când faci ceea ce îţi place cu pasiune şi dăruire se va reflecta în rezultatele pe care le ai.

Obiectivul meu următor este să devin agentul anului în reţeaua naţională RE/MAX, iar de data aceasta cred că am nevoie de mai multe cerinţe - organizare mai bună, eficienţă maximă, mai multe listări exclusive, planificare, dezvoltare de noi relaţii.

Un agent bun cred ca are în principal următoarele caracteristici - seriozitate, disciplină, autoeducare, tenacitate şi inteligenţă.

Mă identific cu valorile cu care acest brand este construit şi sunt încântată să fac parte dintr-o reţea care preţuieşte etica în afaceri mai presus de orice. Am ales să lucrez exclusiv încă din anul 2006, când piaţa imobiliară era una total needucată. Am fost primul agent imobiliar care a reprezentat în exclusivitate o clădire de birouri clasă A din afara capitalei, aşadar m-am regăsit total în modul de lucru pe care RE/MAX îl propune.

Munca de agent imobiliar nu este uşoară. Consider că pentru a putea face faţă provocărilor pe care această meserie ţi le oferă este necesar să îţi placă să lucrezi cu oamenii, să îţi pese astfel ca ei să beneficieze de toate abilităţile, cunoştintele şi resursele de care dispui pentru a livra servicii excepţionale. E un domeniu care te solicită mult şi în cadrul căruia trebuie să dai totul. De aceea îi sfătuiesc pe cei care doresc să îmbrăţişeze o carieră în imobiliare să se decidă în primul rând dacă acesta este domeniul în care vor să-şi desfăşoare activitatea şi apoi să se dedice întru-totul.

Imobiliarele ori îţi plac, ori nu-ţi plac! Am avut momente în care am vrut să renunţ, dar o dată ce te "infectezi" cu acest microb, îţi rămâne în sânge pentru totdeauna. Cunoşti oameni care mai întâi îţi devin clienţi, iar mai apoi prieteni şi cu marea majoritate dintre ei reuşeşti să construieşti relaţii de durată. De aceea, motto-ul meu este: In real estate, it's not about properties, it's all about people!"

 

Publicat de Kati Rosca

Kati este o persoană sinceră, corectă, organizată și creativă. Corectitudinea și sinceritatea sunt 2 valori importante pe care le apreciază la oameni. Este pasionată de cărți și călătorii. Absolventă a 2 facultăți, Litere și Drept. Îi place ceea ce face și se dedică 100 % pentru aceasta.