Agentul lunii august 2016

Timp de citire: 5 min
Share this Share on email Share on twitter Share on linkedin Share on facebook

Agentul lunii august este Mihaela Keller de la RE/MAX Grup de Lux pe care o felicităm cu drag.

p_187243_400x220-00-65

Mihaela este un om minunat și un profesionist de înaltă clasă. Cu ea am facut mai multe interviuri avand în vedere că a fost agentul lunii de multe ori, agentul anului și este și în topul internațional RE/MAX, făcând parte din 100% Club (comision generat din tranzacții între 100.000 și 249.999$).

Astazi vă vom povesti cum a ajus Mihaela sa inspire nu doar oamenii din jurul său ci chiar și oameni pe care nu-i cunoaște.

În rețeaua RE/MAX, Mihaela este un exemplu pentru toți ceilalți. Unii își fixează obiective să ajungă la nivelul ei de performanță alții chiar să o depășească.

Primul mesaj din afara rețelei RE/MAX, a venit în august 2015 de la o doamnă din Buzău care a fost impresionată de povestea Mihaelei și despre reușitele acesteia, rugând-o pe Mihaela să-i devină mentor.

 

De atunci oameni din domeniu imobiliar sau nu, au contactat-o pentru a o felicita, pentru a-i cere sfaturi sau pentru a-și arăta admirația.

Ultimul mesaj, a venit de câteva zile, de la un tânăr din Brașov, care după ce a citit în presă despre performanțele Mihaelei, a fost curios să afle care este secretul succesului.

Răspunsul Mihaelei a fost : cheia succesului este totala încredere în mine și multă pasiune pusă în ceea ce fac. Am ajuns în etapa vieții în care nu mai trebuie să demonstrez nimănui nimic. Fac din plăcere imobiliare, nu de nevoie ... Iar atunci cand faci un lucru cu pasiune, fără să fii setat pe partea materială, lucrurile se întâmplă... ”

Felicitări Mihaela, pentru tot ce faci!

Află ultimele noutăți de la RE/MAX