Agentul lunii februarie 2017

Timp de citire: 4 min
Share this Share on email Share on twitter Share on linkedin Share on facebook

 

octavian.png

Felicitări colegului nostru Octavian Răuță, Sales Associate - RE/MAX Properties.

"Activitatea mea  înseamnă perseverență, obiective mari și muncă în echipă. 

În RE/MAX îmi place că sunt tratat cu respect și că mă simt ca într-o familie. Îmi place perspectiva de dezvoltare. Aceasta m-a făcut să-mi ridic standardele personale.  

Titlul de ”Agentul lunii” este o confirmare că pot și o motivare pentru a susține pe mai departe ceea ce fac.

Cu muncă de calitate poți ajunge oriunde îți propui, iau eu mi-am propus să fiu agentul lunii, și nu doar de această dată.

Pe viitor mă voi concentra pe dezvoltarea personală, pe brandingul personal și pe un portofoliu mai mare de proprietăți.

Diferența între agenți vine în primul rând de la structura omului. Un  agent bun trebuie să fie un bun vânzător, care este pro acțiune și nu are o reținere interioară când vine vorba de a vorbi liber cu clienții.

Educația imobiliară este una extrem de importantă, pentru că majoritatea agenților fac meseria noastră după ureche. Este important pentru orice agent nou să fie sprijinit de birouri prin cursuri în domeniu. Rețeaua este un punct forte când vorbim de colaboratori și continuitatea unei tranzacții la nivel național sau internațional.

Dorința de a ajunge cât mai sus în acest domeniu este un factor important. Poți să fii foarte bun, dacă investești în tine, dacă ai susținere, voință și dorință de creștere.

După 9 ani de imobiliare pe segmentul de retail, am pus în balanță mai multe companii, iar RE/MAX a dat cu plus. RE/MAX m-a convins prin modul de lucru, relații, promtitudine în piață la colaborări. Am vrut să-mi asociez imaginea cu un brand mare.

Celor la început de drum în acest domeniu le recomand să știe exact ce își doresc, să vrea în permanență mai mult de la ei, să ceară ajutor, să aibă răbdare, să fie perseverenți și să fie deschiși."

 

Află ultimele noutăți de la RE/MAX