Agentul lunii ianuarie 2017

Timp de citire: 7 min
Share this Share on email Share on twitter Share on linkedin Share on facebook

copie-Cristina-Ciobanu.jpg

Felicitări colegei noastre Cristina Ciobanu, Sales Associate - RE/MAX Grup de Lux.

"Ceea ce apreciez cel mai mult în activitatea mea este Independența. Îmi aleg singură modul in care imi gestionez timpul. Fac totul cu placere și nimic din obligație.

Lucrez continuu la Dezvoltarea personală. Indiferent de latura pe care vreau să o dezvolt la mine, munca aici mă ajută mereu să mă redescopăr și să evoluez.

Colaborarea este punctul forte al acestui Business. Dacă nu am suficiente proprietăți în portofoliu, am colegi care vin către mine cu clienți, iar dacă am un număr limitat de oferte, mereu există oportunitatea colaborării, prin listări furnizate de acestia.

Libertatea pe care o am aici nu se compară cu nimic. Iar faptul că pot câștiga exact cât vreau sau cât îmi propun este un avantaj major, care face diferența între RE/MAX și orice alt job sau altă Agenție imobiliară. Este un domeniu în care dacă te dedici, poți avea rezultate deosebite atât pe plan profesional cât şi financiar.

Titlul de ”Agentul lunii” este rezultatul muncii continue, iar creativitatea și intuiția m-au ajutat să fac câteva tranzacții frumoase. Nu este greu să fii bun, atâta timp cât te concentrezi pe ceea ce trebuie să faci, ca să ai succes.

Target-ul ce mi l-am propus anul acesta este destul de ambiţios, însă cred că pot să-l realizez. Mi-aș dori să ajung la nivelul la care să pot pleca în concedii câte 2-3 luni/an, iar activitatea mea să nu aibă de suferit.

Părerea mea este că totul ține de muncă și de atitudinea pe care o ai în acest business. Sunt de acord cu Henri Ford care spunea că, "Dacă tu crezi că poți sau crezi că nu poți, ai dreptate în ambele cazuri." Așa este și în imobiliare. Atunci când crezi cu adevărat într-o proprietate sau o tranzacție faci toate acțiunile necesare ca să îţi atingi scopul.

Există agenți care cred în acest business, dar nu muncesc suficient pentru a avea rezultate, sau există agenți care muncesc, dar nu cred în ceea ce fac. Trebuie să le ai pe amândouă. Consider că acest lucru face diferența între un agent imobiliar bun și unul mediocru.

RE/MAX este cel mai mare brand de imobiliare din lume. Educația furnizată aici, cursurile și trainingurile pe care le facem în fiecare an, ne ajută  trecem la un nivel superior.

Colaborarea stă la baza numărului de tranzacții pe care le facem lunar în rețea și este un aspect extrem de important, iar experiența celorlalți colegi te ajută mereu să-ți "reconfigurezi" traseul.

Este o oportunitate extraordinară de a avea un business, dar totodată și independența ce și-ar dori-o oricine. Evident poți avea satisfacții profesionale și financiare. Celor aflaţi la început de drum nu le pot sugera decât să se concentreze pe muncă. În imobiliare odată cu experiența acumulată vine si succesul."

 

Află ultimele noutăți de la RE/MAX