Agentul lunii mai 2017

Timp de citire: 4 min
Share this Share on email Share on twitter Share on linkedin Share on facebook

 

Viviana Habouch site.jpg

 

Sunt în echipa RE/MAX din august 2016. Am ales RE/MAX pentru că am constatat că sub umbrela sa activează profesioniști cu care îmi pot asocia renumele deja creat. Consider că RE/MAX este singurul brand din domeniul imobiliar în care se pune accent pe calitate.


"Activitatea mea înseamnă profesionalism, dedicare și instruire.

În RE/MAX am toate "ingredientele" necesare pentru a pune în slujba clienților mei servicii de calitate: o echipă minunată de profesioniști, instruire continuă și suport. 

Titlul de "Agentul lunii" reprezintă o recunoaștere a muncii depuse. Recunoașterea muncii încununată de succes este motivantă pentru un agent imobiliar.

Nimic nu este greu atâta vreme cât îți place ceea ce faci. Într-adevăr, o lună bună este deopotrivă o lună cu multă muncă, dar și cu satisfacții, și nu mă refer doar la satisfacțiile financiare. În meseria noastră, adevărata satisfacție constă în a avea clienți multumiți, care să te asocieze cu un moment important din viața lor, cum ar fi vânzarea/cumpărarea sau închirierea unei proprietăți.

Doresc să îmi perfecționez sistemul de lucru, să îmi organizez mai bine timpul și să utilizez mai multe metode de prospectare decât în prezent.

Un agent bun este un agent organizat, care se instruiește continuu și învață din greșeli. Agentul căruia "îi pasă" de nevoile clientului pe care îl reprezintă și care găsește soluții pentru rezolvarea nevoilor clienților săi are întotdeauna rezultate bune.

Am ales RE/MAX pentru că am vrut să activez într-o echipă de profesioniști, sub o "umbrelă" de renume, de la care să primesc suport în activitatea mea. În RE/MAX am găsit toate aceste ingrediente.

Celor care sunt la începutul carierei în imobiliare sau celor care se gândesc să urmeze această carieră le pot spune că nu este o meserie ușoară, așa cum este percepută din exterior, ci presupune cunoștințe din multiple domenii: juridic, arhitectură, construcții, psihologie, iar dacă ești perseverent, tenace și iubești oamenii (nu doar bonificarea muncii depuse) este imposibil să nu obții și rezultate.

Află ultimele noutăți de la RE/MAX