Agentul lunii Septembrie 2015

Timp de citire: 4 min
Share this Share on email Share on twitter Share on linkedin Share on facebook

Felicitări colegei noastre Nelida Georj de la RE/MAX Grup de Lux -

“Agentul lunii Septembrie 2015” !

agentul lunii nelida

Nelida a ocupat locul 3 după numărul de tranzacții raportate pentru ultimul an și a fost premiată în cadrul Convenției naționale RE/MAX România.

Nelida Blog

Tot acum se împlinesc 7 ani de  activitate a Nelidei in RE/MAX Grup de Lux.

Nelida 7 ani

Dragă Nelida, îți multumim pentru efortul depus și îți dorim mult succes în continuare!

Am rugat-o pe  Nelida să ne povestească despre activitatea ei în RE/MAX:

Activitatea mea în RE/MAX înseamnă: devotament, satisfacție personală și profesională, dedicație și eficiență.

În luna August 2015 am împlinit 7 ani împreună cu echipa RE/MAX Grup de Lux și pot spune că am trecut de stadiul de junior, am crescut de la an la an, m-am dezvoltat profesional constant și am avut parte de multe experiențe minunate. Fiecare an care a trecut a consolidat fundația mea ca agent și ca persoană.

RE/MAX mi-a oferit mediul perfect de a deveni sfătuitorul de încredere al celor cu care interacționez zilnic, de a lega frumoase relații de prietenie și a fi mereu pasionată de ceea ce fac.

Atunci când suntem orientați spre a-i ajuta pe cei din jur apar rezultatele și implicit satisfacțiile. Sigur că este un sentiment foarte plăcut, sunt recunoscătoare tuturor persoanelor pe care le-am întâlnit și pentru care am fost un pilon în tranzacția lor de vânzare/închiriere. Faptul că ei mă numesc prietena lor însemnă ca a fost ușor, dar totuși trebuie să muncești pentru a-ți câștiga acest statut.

Organizarea mai eficientă reprezintă o prioritate în activitatea mea, iar cursul lui Paul Vincenti a venit exact când trebuia.

Cei care vor să înceapă o activitate în domeniul imobiliar, trebuie să decidă că vor să se dedice acestei activități – să facă muncă! Ei sunt cei mai privilegiați: acum au la dispoziție cursuri foarte bine structurate, o piață favorabilă, puterea brandului, sistem IT performat etc.

Află ultimele noutăți de la RE/MAX