Bonton Luxury Villas, noul complex rezidențial din Pipera

Timp de citire: 7 min
Share this Share on email Share on twitter Share on linkedin Share on facebook

Într-o locație ideală, în spatele Școlii Americane, lipit de proiectul rezidențial Ibiza Sol, Bonton Luxury Villas pune la dispoziție 66 de vile de lux. Poziționarea excelentă, randamentul investițional profitabil, zona liniștită, intimitatea și siguranța sunt câteva din beneficiile ansamblului rezidențial Bonton Luxury Villas.

Am discutat cu Sorana Kremer, Broker/Owner RE/MAX Anteea, București despre acest proiect.

bonton luxury villas, complex rezidential pipera

1. Ce este Bonton Luxury Villas și cu ce este diferit de alte proiecte? 

Bonton Luxury Villas se poziționează în zona rezidențială Pipera, are facilități moderne și un club cu piscină, ideal pentru recreere și socializare.

Cu un design unic, vilele cu 2 etaje vor avea suprafețe utile de la 293 până la 327 mp, terase incluse și sunt împărțite astfel încât să asigure un confort ridicat. De asemenea, beneficiază de compartimentări inteligente, 7 sau 8 camere luminoase (include zona de living şi dining), finisaje premium, grădini la parter și terase generoase.

Bonton Luxury Villas îmbină perfect avantajele unei locuințe ușor accesibile cu siguranța și liniștea date de o comunitate în formare și se remarcă prin arhitectura modernă, calitatea superioară a construcției și a materialelor folosite, cât și de poziționarea foarte bună.

2. De ce ar trebui să investească clienții în acest proiect - Bonton Luxury Villas? 

Poziționarea excelentă, randamentul investițional profitabil (6-7% anual), zona liniștită, intimitatea și siguranța sunt câteva dintre beneficiile ansamblului rezidențial Bonton Luxury Villas.

Citește și: Alegerea locației perfecte în 5 pași

bonton luxury villas, complex rezidential in pipera

3. Cui se adresează proiectul Bonton Luxury Villas?

Printre clienții ideali se numără familiile la început de drum, care caută liniștea și confortul date de o comunitate în formare, aproape de cele mai bune școli private, persoanele care își doresc un spațiu verde și suprafețe interioare spațioase și luminoase, cât și persoanele care vor să investească într-o zonă rezidențială sigură și profitabilă. 

Citește și: Vrei să cumperi o construcție nouă? 5 motive pentru care ai totuși nevoie de un agent

3. Ce alte informații despre Bonton Luxury Villas ar fi de interes pentru clienți?

Vilele din Bonton Luxury Villas vor fi livrate în stadiul complet de finisare, cu băile complet utilate și pardoselile din toate încăperile având finisaje Premium.

Sistemul constructiv va fi din pereți structurali din beton armat termoizolați cu un strat de 15 cm de polistiren expandat, pentru o bună rezistență si eficiență termică, fiind aproape de încadrarea de casă pasivă. Pereții de compartimentare vor fi din gipscarton dublu placat, fonoizolați cu vată minerală. Fațadele vor fi din tencuială decorativă de culoare alb/crem și placare cu panouri din lemn în zona ferestrelor. 

Tâmplăria din aluminiu de culoare gri (profil Reynaers) cu sticlă tripan. Sistemul de aer condiționat va fi premontat în pereți și plafoane - de tip duct în living (ascunse în plafon) și de tip split în dormitoare, cu posibilitatea de a se monta și aparatele contra cost, opțional. Vor dispune și de un sistem de încălzire în pardoseală de la Purmo, centrală termică Viessmann pentru fiecare locuință și termostat de reglare a temperaturii pentru fiecare cameră în parte. 

Pardoselile vor fi din parchet de cea mai bună calitate, agrementat pentru încălzirea în pardoseală. Obiectele sanitare vor fi de la Villeroy&Boch. Ușile de la intrare vor fi metalice, blindate, clasa 3 de siguranță și uși de interior produse în Italia/Grecia. Pentru fiecare casă va exista loc de parcare în propria curte (casa tip A) sau garaj pentru 1 mașină adosat casei, peste care va fi terasă circulabilă cu acces din dormitorul de la etaj (casa tip B). La alegere se poate monta și lift, contra cost.

Bonton Luxury Villas este un proiect modern care își deschide ușile cu mare drag pentru viitori clienți. 

 

Click me

 

Află ultimele noutăți de la RE/MAX