Comunicat de presa - Eveniment national Serile Carierei

Timp de citire: 3 min
Share this Share on email Share on twitter Share on linkedin Share on facebook

Cuvinte cheie: cariera de succes in imobiliare, agent imobiliar, lideri mondiali in imobiliare, RE/MAX Romania.

  • Liderii mondiali in imobiliar recruteaza persoane care isi doresc o cariera de succes in imobiliare
  • Cum sa fii parte din primul sistem educational al agentului imobiliar?
  • Succes in cariera pe timp de criza?

In societatea in care traim, fiecare persoana isi doreste un job care sa il implineasca atata din punct de vedere financiar, educational cat si personal. Prea putini sunt insa cei care reusesc sa gaseasca combinatia perfecta. Un astfel de sistem a fost adus in Romania de catre RE/MAX, lideri mondiali in imobiliare. Daca vrei sa aflii mai multe detalii despre acest sistem si ce iti poate el oferi, esti asteptat cu drag la Serile Carierei in 25 septembrie de la orele 17:00 intr-un din orasele: Cluj-Napoca, Arad, Brasov, Bucuresti.

“SERILE CARIEREI este un eveniment important pentru RE/MAX pe care dorim sa il reluam periodic, pentru a reusi astfel sa intram in contact cu alti agenti imobiliari din piata, specialisti in vanzari si oameni interesati de cariera si dezvoltarea personala. Resursa umana este cruciala in acest domeniu, de aceea dorim sa organizam cat mai multe evenimente si seminarii, pentru a imbunatati calitatea profesionala a oamenilor, a ne cunoaste si a lega relatii de colaborare pe termen lung.” – Victor Lazar, Broker Owner RE/MAX Best 

Cine este RE/MAX Romania?

RE/MAX este o forta globala, e liderul mondial in real-estate si trebuie sa devina liderul national in imobiliare si pentru Romania. Oferim instrumente, standarde si servicii pentru producatorii de top din industria imobiliara. RE/MAX stabileste noi standarde pentru segmentul imobiliar si pentru afacerea ta. Profitand de potentialul enorm al unei retele mondiale de peste 90.000 oameni, standardele si serviciile RE/MAX te ajuta sa te pozitionezi ca si expertul imobiliar local si prima alegere a clientilor tai.

Serile Carierei va avea loc in 25 septembrie 2014 de la orele 17:00 in urmatoarele locatii:

Cluj-Napoca: Hotel Capitolina City Chic, str Victor Babes 35

Brasov: Sediu RE/MAX Ascendent, str Nicolae Iorga nr 14

Arad: Hotel Leon, str Bvd Titulescu nr 5

 

Pentru informatii:

office@remax.ro, www.remax.ro, www.facebook.com/remax.romania

 

 

Află ultimele noutăți de la RE/MAX