Kati Roșca
Kati Roșca / 17 martie 2020

Cum să ai un debut de succes în domeniul imobiliar

Timp de citire: 6 min
Share this Share on email Share on twitter Share on linkedin Share on facebook

Este normal ca, pe parcursul vieții, să simțim nevoia de a face o reorientare profesională. Dacă vrei să faci o schimbare în carieră, însă nu știi ce domeniu ți s-ar potrivi, deschiderea unei agenții imobiliare în regim de franciză poate fi exact ceea ce ai nevoie, mai ales dacă te afli în căutarea noi provocări sau îți dorești un parcurs profesional mai dinamic.

Remax-Cum-să-ai-un-debut-de-succes-în-domeniul-imobiliar

Piața de real-estate din România se află într-o creștere constantă, iar tu vei avea șansa, ca antreprenor, să crești odată cu industria, pentru că vei avea la îndemână o strategie și un plan de business deja validate.

Asocierea cu un brand puternic și recunoscut la nivel internațional, cum este RE/MAX, precum și suportul de care ai parte prin sistemul de franciză RE/MAX, îți pot oferi un început promițător în noua ta carieră. RE/MAX are cea mare rețea de birouri imobiliare francizate, cu cel mai mare număr de agenți imobiliari. Astfel că o franciză în sectorul imobiliar sub umbrela brandului RE/MAX îți oferă, în timp, independență financiară, chiar dacă nu deții o experiență anterioară în acest domeniu. 

Educația, cheia unui parcurs reușit în domeniul imobiliar

La fel ca în numeroase alte arii de activitate, succesul dobândit în domeniul imobiliar se datorează unui îndelung proces de învățare continuă. Profesioniștii din real-estate au înțeles că valoarea adăugată a muncii lor este rezultatul unei dorințe constante de perfecționare. Nici cei mai buni specialiști de astăzi nu au deținut de la bun început toate secretele din domeniul în care au activează. Dacă alegi să îți începi cariera în antreprenoriat prin deschiderea unei francize RE/MAX, vei avea la dispoziție toate instrumentele necesare de învățare.

Modelul creat de RE/MAX are la bază o componentă educativă esențială, bazată pe cursuile în domeniul imobiliar de care ai nevoie. La RE/MAX ai posibilitatea de a participa la traininguri de specialitate, la evenimente naționale, cât și internaționale, dar și la sesiuni de networking cu alți agenți sau brokeri.

Procesul de învățare nu se oprește niciodată. Pornind de la acest aspect bine cunoscut, am pus bazele Academiei RE/MAX, care vine cu cel mai complex program educațional din România. În cadrul acestui program, beneficiezi de peste 1.200 de video-uri educaționale, disponibile 24/7.

Real-estate-ul, unul dintre cele mai dinamice domenii

Totodată, trebuie să știi de la început că domeniul imobiliar este una dintre cele mai dinamice industrii, care te va ține constant conectat și în care nu vei avea timp să te plictisești. Vei interacționa mereu oameni noi și vei învăța cum să le înțelegi și să le îndeplinești dorințele și nevoile. 

Mai mult, dacă te pasionează domeniul vânzărilor și stăpânești arta comunicării și a negocierii, îți va fi mult mai ușor să atragi primii clienți. Nu mai rămâne decât să-ți depășești propriile limite și să dezvolți afacerea la care visezi.

Optarea pentru o franciză RE/MAX îți va aduce o imagine respectabilă, alături de o satisfacție materială pe măsură. Comunitatea noastră este dornică să te ajute, să-ți explice noțiunile pe care nu le înțelegi sau nu le stăpânești încă și te sprijină să pui în practică lucrurile învățate deja. Iar dacă ratezi ceva, avem pregătite pentru tine o serie de webinarii care abordează tipurile de vulnerabilități ale unui business și cum pot fi depășite cât mai ușor provocările care apar pe parcursul dezvoltării acestuia.

Serviciile de calitate oferite clienților provin din încercarea de a îmbunătăți, în final, imaginea de „agent imobiliar”. De aici și beneficiul de încadrare în sistemul nostru de cursuri de antreprenoriat și cursuri de agent imobiliar, prin care vei reuși să pui bazele propriei agenții imobiliare de succes. 

 

Ia legătura cu un reprezentant RE/MAX România pentru a vedea care sunt pașii pe care trebui să îi faci pentru a-ți schimba cariera. 

 

Click me

Află ultimele noutăți de la RE/MAX