De ce aleg agenții imobiliari RE/MAX

30 octombrie 2017

Informatii utile

header-articol.png

Nimeni în lume nu vinde mai multe imobiliare ca și RE/MAX. Când te alături unui lider recunoscut la nivel mondial, ai parte de un avantaj incredibil. Te întrebi ce se află dincolo de renumele brandului, de sistemul de vânzare eficient și de programul educațional complex?

Credem că răspunsurile cele mai bune le poți primi chiar de la agenții RE/MAX România care au ajuns la performanțe remarcabile în cadrul rețelei, fiecare dintre ei fiind aleși ”Agentul lunii” pe parcursul ultimului an în cadrul rețelei. 

Află care sunt motivele care stau la baza alegerii RE/MAX pentru cariera lor în imobiliare.

 

cristian--remax-1.png

Cristian Fleșeriu - Team Leader RE/MAX XUX

Agentul lunii septembrie 2017

”Am ales RE/MAX pentru că m-a atras acest concept nou al agentului în piață. La ora actuală este foarte simplu să devii “Agent Imobiliar”,  dar piața este deja saturată de vechiul agent imobiliar. Se cere un agent educat cu un pachet de cunoștințe și profesionalism precum oferă RE/MAX.”

florin-remax.png

Florin Ciche - Sales Associate, RE/MAX Central 

Agentul lunii august 2017

”Nu mi-am propus niciodată să ajung agentul lunii în rețeaua RE/MAX România, am în schimb o țintă personală pe care o urmăresc. Am reușit să-mi dau seama că succesul în acest domeniu vine prin crearea unui plan personal pe termen lung, iar dacă respecți rețeta pe care RE/MAX o oferă, succesul nu va întârzia să apară.”


dan-remax.png

Dan - Marius Bothaza - Sales Associate, RE/MAX Best 
Agentul lunii iulie 2017

”Am ales RE/MAX datorită oamenilor care dezvoltă acest business, eu cunoscându-i dintr-o colaborare anterioară. Avem mulți colegi cu adevărat profesioniști, cu vechime și rezultate spectaculoase. În RE/MAX, îmi place independența financiară și libertatea în organizarea timpului.”

radu-remax-1.png
Radu Ștefan Ungureanu - Sales Associate, RE/MAX Properties 

Agentul lunii iunie 2017

”Cred că ne-am ales reciproc. A fost un context potrivit pentru mine, la acel moment, și un tren care se afla în stația în care mă aflam și eu în momentul în care am decis să pornesc pe acest drum. Și am ales să mă urc în el. Viața este despre context și moment și trebuie să ai intuiția și curajul să profiți de ele.”


remax-viviana.png
Viviana Andrei - Sales Associate, RE/MAX Properties 

Agentul lunii mai 2017

”Am ales RE/MAX pentru că am vrut să activez într-o echipă de profesioniști, sub o 'umbrelă' de renume, de la care să primesc suport în activitatea mea. În RE/MAX am găsit toate aceste ingrediente. Consider că RE/MAX este singurul brand din domeniul imobiliar în care se pune accent pe calitate.”

 

keller-remax.png
Mihaela Cipriana Keller
- Sales Associate, RE/MAX Grup de Lux 
Agentul lunii aprilie 2017

”Brandul RE/MAX este esențial! Practic, nu aveam cum să dezvolt la acest nivel propriul meu business în imobiliare fără să am la temelie brandul. Programele exclusive RE/MAX de training și de educație oferite în permanență tuturor membrilor săi sunt calea cea mai sigură de a fi la pas cu industria imobiliară și de a obține rezultatele dorite.”

rauta-remax-1.png
Octavian Răuță
- Sales Associate, RE/MAX Properties 
Agentul lunii februarie 2017

”După 9 ani de imobiliare pe segmentul de retail, am pus în balanță mai multe companii, iar RE/MAX a dat cu plus. RE/MAX m-a convins prin modul de lucru, relații, promptitudine în piață în cazul colaborărilor. Am vrut să-mi asociez imaginea cu un brand mare.”cristina-ciobanu.png
Cristina Ciobanu - 
actual Broker/Owner RE/MAX Infinity, fost Sales Associate RE/MAX Grup de Lux 
Agentul lunii ianuarie 2017

”RE/MAX este cel mai mare brand de imobiliare din lume. Educația furnizată aici, cursurile și trainingurile pe care le facem în fiecare an, ne ajută să trecem la un nivel superior. Libertatea pe care o am aici nu se compară cu nimic. Iar faptul că pot câștiga exact cât vreau sau cât îmi propun este un avantaj major, care face diferența între RE/MAX și orice alt job sau altă agenție imobiliară.”


sorin-remax.png
Sorin Todoruț - Sales Associate, RE/MAX Grup de Lux 

Agentul lunii decembrie 2016

”Am ales RE/MAX pentru că era singura companie care era ‘altfel’, avea un sistem care mi-a plăcut și care mi se potrivește. Am ținut cont de faptul că era un brand puternic la nivel global, dar și de felul în care se pune accent pe educație, cursuri de pregătire. Fac parte dintr-un birou de top RE/MAX din România în care m-am integrat ușor și care mă motivează să țin pasul.”


victor-remax.png
Victor Alecsandrescu
- Broker Owner, RE/MAX Deluxe 
Agentul lunii noiembrie 2016

”Activitatea mea în RE/MAX se poate descrie prin 3 cuvinte: eficiență, perseverenţă şi dezvoltare personală. La RE/MAX îmi place suportul educațional continuu și puterea brandului. Am ales brandul pentru renume și pentru suportul pe care RE/MAX ni-l oferă.”

 

nelida-remax.png
Nelida Georj
- Sales Associate, RE/MAX Grup de Lux 
Agentul lunii octombrie 2016

”În RE/MAX simt că avem mai mult decât o echipă - relațiile de prietenie, respect și colaborare în a găsi soluțiile potrivite pentru cei cu care intrăm în contact, îmi dau puterea să fiu fresh, determinată și întotdeauna cu zâmbetul pe buze.”New Call-to-action

Publicat de Kati Rosca

Kati este o persoană sinceră, corectă, organizată și creativă. Corectitudinea și sinceritatea sunt 2 valori importante pe care le apreciază la oameni. Este pasionată de cărți și călătorii. Absolventă a 2 facultăți, Litere și Drept. Îi place ceea ce face și se dedică 100 % pentru aceasta.