De ce aleg clienții colaborarea în reprezentare exclusivă: interviu Cosmin Chiribău, RE/MAX Moldova Imob

19 iunie 2019

Agenti, Informatii utile, interviuri

cosmin-chiribau


Cosmin Chiribău, Sales Associate la RE/MAX Moldova Imob în Bacău, ne povestește despre conceptul de reprezentare exclusivă în tranzacționarea unei proprietăți.Ce presupune semnarea unui contract de reprezentare exclusivă între agent și client?

Semnarea unui contract de reprezentare exclusivă între agent și client reprezintă o înțelegere corectă a contractului din partea consultantului, abilități de comunicare pentru transmiterea informațiilor acestuia și stabilirea nivelului de încredere reciprocă necesar parafării.

Pentru ce tip de tranzacții recomanzi reprezentarea exclusivă?

Recomand reprezentarea exclusivă pentru absolut orice tip de tranzacție.

Ce rețineri au clienții când le propui colaborarea în reprezentare exclusivă?

Dacă reușesc să înțeleagă valoarea serviciilor tale, cu un accent pus pe rezultatul lor, vânzarea proprietății și capitalizarea lor din punct de vedere material, atunci aceștia vor semna.

De ce aleg clienții colaborarea în reprezentare exclusivă?

Pentru că au un ”consultant imobiliar” care este disponibil la telefon, căruia îi pasă de proprietatea lor și care le ”asigură spatele”.

Ce rezultate obțin clienții care optează pentru reprezentarea exclusivă?

Clienții obțin toate beneficiile descrise de tine și chiar mai mult - o relație pe termen lung, ceea ce devine un win-win reciproc.

Care este nivelul de satisfacție al clienților care au acceptat reprezentarea exclusivă?

Nivelul lor de așteptări ar trebui să fie egal cu cel al satisfacției obținute.

Vinde-ți proprietatea de 4 ori mai repede
decât în orice alt mod de lucru!

ALEGE UN AGENT RE/MAX

Publicat de Kati Rosca

Kati este o persoană sinceră, corectă, organizată și creativă. Corectitudinea și sinceritatea sunt 2 valori importante pe care le apreciază la oameni. Este pasionată de cărți și călătorii. Absolventă a 2 facultăți, Litere și Drept. Îi place ceea ce face și se dedică 100 % pentru aceasta.

X