Kati Roșca
#Sfaturi business
Kati Roșca / 22 decembrie 2022

De ce să fie RE/MAX următorul pas în cariera ta

Timp de citire: 4 min
Share this Share on email Share on twitter Share on linkedin Share on facebook

Fie că profesezi în calitate de agent imobiliar de câțiva ani sau că abia acum îți începi cariera în imobiliare, RE/MAX este locul ideal pentru a face următorul pas în carieră. Dacă ești în căutarea unui nou job în domeniul imobiliar sau pur și simplu îți dorești o nouă aventură, îți vom prezenta căteva motive pentru care franciza imobiliară numărul unu în lume este de fapt singura opțiune. Hai să începem!

1 | Flexibilitate – tu hotărăști

Un lucru pe care îl avem cu toții în comun în ultimii ani este o mai mare conștientizare a valorii timpului personal. Nu mai dorim să numărăm minutele până la finalul zilei de muncă într-un birou, când am putea să ne hotărâm singuri programul.

La RE/MAX experimentezi ce înseamnă cu adevărat să fii antreprenor și să îți gestionezi propria afacere. Desigur, RE/MAX este mereu acolo pentru a te ajuta și să îți arate o cale dovedită spre succes, dar tu decizi când și cum lucrezi cel mai bine.

 

2 | Agenții RE/MAX au un job cu scop 

Când se gândesc la agenți imobiliari, majoritatea oamenilor nu au o imagine pozitivă. Rețeaua RE/MAX schimbă această percepție în cadrul comunității, agent cu agent. Agenții RE/MAX se poziționează pozitiv mereu în centrul comunităților lor.

Te pregătim și te inspirăm să devii o persoană la care ceilalți să dorească să apeleze pentru sfaturi legate de locuință, investiții și cunoștințe despre piața locală. A fi agent RE/MAX înseamnă mai mult decât a deschide uși pentru potențiali cumpărători, înseamnă să fii un punct central în zona ta, să fii un chip recunoscut de oameni. 

Atunci când ești agent RE/MAX cu propria ta zonă de gestionat, unul din lucrurile care aduce cele mai multe satisfacții este faptul de a petrece timp pentru a construi relații cu cei din jur. Ești liber să aduci valoare comunității tale în mod creativ și să te asiguri că ești prima persoană la care se gândesc clienții când vine vremea de a cumpăra sau vinde o proprietate.

GĂSEȘTE LOCUL PERFECT PENTRU TINE ÎN CALITATE DE AGENT RE/MAX 

Dacă te bazezi pe cei trei piloni RE/MAX – renumele, rețeaua și sprijinul incomparabil, în calitate de agent RE/MAX vei găsi flexibilitate, comunitate și scop. Fă următorul pas în carieră acum și ia legătura cu biroul RE/MAX din zona ta pentru a afla mai multe. Poți de asemenea accesa site-ul RE/MAX Europa pentru mai multe informații. 

Află ultimele noutăți de la RE/MAX