Kati Roșca
#Sfaturi business
Kati Roșca / 20 decembrie 2022

De ce se mută agenții la RE/MAX?

Timp de citire: 6 min
Share this Share on email Share on twitter Share on linkedin Share on facebook

Numele, rețeaua și sprijinul

Dacă ești deja agent în domeniul imobiliar european, sunt șanse să fi auzit de RE/MAX. Poate deja ai fost tentat să te muți la cea mai mare familie imobiliară din Europa sau poate încă ești sceptic când vine vorba de a face parte dintr-o rețea mai mare de colegi. În acest articol, vom vorbi despre trei dintre cele mai mari beneficii de care te poți bucura în calitate de agent imobiliar RE/MAX în Europa.


1 | Un nume de încredere pentru tine (și clienții tăi) 

RE/MAX este cea mai recunoscută și de încredere firmă în imobiliare. Balonul RE/MAX se regăsește în peste 40 de țări din Europa, din Islanda până în Turcia și a aterizat în peste 110 de țări din lume.

Beneficiul de a avea de partea ta un nume atât de respectat și recunoscut este că inspiră din start clienților tăi sentimentul de încredere și seriozitate. În calitate de agent RE/MAX, aproape că nu există situații în care să fie nevoie să te prezinți cuiva de la zero. Chiar dacă potențialul tău client nu te-a mai întâlnit pe tine, cu siguranță au mai întâlnit combinația faimoaselor culori RE/MAX. 

Acum e rândul tău să te asiguri că le oferi clienților experiența excelentă pentru care e cunoscută RE/MAX.

2 | O rețea pe care te poți baza

Crezi că e greu să fii în top? Nu și când te afli acolo cu întreaga ta familie. RE/MAX este în postura unică de a oferi noilor colegi atât o rețea de peste 30.000 de agenți, cât și o rețea globală pentru recomandări alcătuită din aproape 140.000 profesioniști.

Adunăm bune practici, povești de succes și formule câștigătoare din întreaga noastră rețea globală și le împărtășim pentru a ne asigura că toată lumea beneficiază de cea mai mare familie din lume din domeniul imobiliarelor. În felul acesta, cresc șansele tale de succes și îți oferim timp să te concentrezi pe ceea ce contează – afacerea ta!

3 | Sprijin continuu în carieră

Una din cele mai mari probleme cu care se confruntă alte firme de imobiliare este faptul că nu pot păstra oamenii buni. La RE/MAX lucrurile stau fix invers deoarece le oferim oamenilor cu cele mai bune performanțe tot ce au nevoie pentru a avansa în carieră și îi transformăm pe cei nou-veniți în agenți productivi în cel mai scurt timp.

Dacă ești un agent productiv care dorește să meargă mai departe, avem un training special pentru asta. Dacă ești printre cei cu cele mai bune performanțe și dorești mai multă responsabilitate, dar nu neapărat dorești propriul tău birou, putem să îți creăm o echipă de agenți. Vrei să îți crești propria rețea? Poate rolul de Broker/Owner este potrivit pentru tine.

Cu traininguri regulate atât la nivel regional, cât și internațional, evenimente de networking, procese detaliate de integrare a nou-veniților în firmă și o formulă dovedită pentru succes (dovedită de peste 30.000 de ori, de fapt!), nu mai este nevoie să reinventezi roata. La RE/MAX îți aduci doar motivația, personalitatea și dragul de a servi comunitatea imobiliare, iar noi ne ocupăm de restul.

GĂSEȘTE LOCUL PERFECT PENTRU TINE ÎN CALITATE DE AGENT RE/MAX 

Dacă te bazezi pe cei trei piloni RE/MAX – renumele, rețeaua și sprijinul incomparabil, în calitate de agent RE/MAX vei găsi flexibilitate, comunitate și scop. Fă următorul pas în carieră acum și ia legătura cu biroul RE/MAX din zona ta pentru a afla mai multe. Poți de asemenea accesa site-ul RE/MAX Europa pentru mai multe informații.

 

Află ultimele noutăți de la RE/MAX