De la „casă” la „acasă”. RE/MAX și Banca Transilvania te ajută să îți achiziționezi locuința mult visată

Timp de citire: 7 min
Share this Share on email Share on twitter Share on linkedin Share on facebook

Te gândești mereu la cum o să arate viitoarea ta casă, din care în sfârșit nu te vei mai muta? A venit momentul să îți pui planurile în aplicare. „Acasă” poate fi un termen pe care poți începe să-l folosești în curând. Specialiștii RE/MAX, alături de Banca Transilvania, vor face ca procesul de achiziție al unei locuințe să fie cât mai ușor pentru tine.

1

Nu ești singur în procesul luării acestei decizii majore din viața ta, întrucât vei avea acces la recomandările celor mai bine pregătiți oameni din sectorul imobiliar și bancar. În acest mod vei ști sigur că vei alege cea mai potrivită variantă pentru tine și familia ta.

Avantajele colaborării cu un agent imobiliar

Colaborarea cu un agent imobiliar nu doar că simplifică întregul proces al căutării unui imobil, mai ales dacă ne referim la timpul îndelungat pentru căutarea propriu-zisă, ci și procesul achiziției, care, de regulă, este destul de complex. 

Multe persoane privesc cu scepticism ideea de a apela la un agent imobiliar întrucât nu consideră necesară implicarea unui expert în finalizarea procesului de achiziție, iar această reticență provine din faptul că, de-a lungul timpului, s-a cultivat concepția eronată conform căreia un agent imobiliar va duce o luptă acerbă doar pentru a-și obține propriul comision și nimic mai mult. 

În spatele acestui aspect se află multe ore de muncă, de documentare complexă și de analiză pe care specialistul le realizează pentru a ajunge să îți ofere cele mai bune opțiuni de cumpărare. RE/MAX este singura rețea de agenții imobiliare din România care contribuie activ la îmbunătățirea imaginii de „agent imobiliar”, prin oferirea programelor de training, mentorat și suport, precum și a celor de asistență specializată. Totul pentru ca tu să poți avea parte de o casă așa cum ți-o dorești.

Apelarea la ajutorul unei persoane calificate și experimentate din ecosistemul de specialiști RE/MAX te va duce către obținerea celui mai bun rezultat de achiziție al unei locuințe. Vei beneficia de consultanță în ceea ce privește prețurile, în funcție de zonă, imobile și dotările de care dispun proprietățile respective. Totodată, primești suport tehnic și juridic, precum și o informare asupra feedback-ului obținut de la potențialii vânzători. 

Agentul imobiliar te poate sprijini și în găsirea unei finanțări potrivite

Un specialist RE/MAX se va concentra permanent pe cerințele și nevoile tale expuse încă de la început, pentru a găsi ofertele potrivite pentru tine, mai ales în conformitate cu resursele financiare de care dispui. Mai mult, acesta te poate ajuta inclusiv în procesul obținerii unei surse de finanțare, aspect ce reduce considerabil efortul pe care trebuie să îl depui.

2

Toamna anului 2019 a marcat începutul colaborării dintre RE/MAX și Banca Transilvania, pentru a veni în ajutorul celor care vor să se mute într-o casă nouă și vor să beneficieze de un împrumut bancar. Când simți că ai găsit locuința care în sfârșit ți se potrivește, acum nu mai trebuie să îți faci griji în privința problemelor de ordin financiar. 

Colaborarea cu un agent RE/MAX aduce cu sine și beneficii în ceea ce privește diferitele opțiuni de creditare puse la dispoziție de Banca Transilvania. Astfel, fie prin intermediul unei linii BT de credit ipotecar, fie printr-un credit imobiliar acordat pentru imobile rezidențiale, îți poți cumpăra locuința dorită. Ce trebuie să faci este să arunci o privire asupra veniturilor și cheltuielilor tale lunare, pentru a vedea exact care este cea mai avantajoasă modalitate de finanțare pentru tine.

În plus, experții BT au pregătit pentru tine un ghid care vine în sprijinul unei experiențe de cumpărare cât mai bine documentată.
 
Prin intermediul agențiilor RE/MAX, Banca Transilvania oferă cumpărătorilor următoarele beneficii:

  • comision de analiză zero;
  • comision de evaluare zero;
  • flexibilitate în acceptarea diverselor venituri, fie că acestea provin din salarii, drepturi de proprietate intelectuală, venituri din activități independente, chirii, pensii, rente viagere sau altele. 

Nu mai amâna alegerea unei locuințe. Apelează cu încredere la specialiștii RE/MAX.

 

Click me

 

 

Află ultimele noutăți de la RE/MAX