De vorbă cu Mădălina Vasile - Broker/Owner RE/MAX Properties

Timp de citire: 10 min
Share this Share on email Share on twitter Share on linkedin Share on facebook

madalina-vasileMădălina Vasile este unul dintre cei mai experimentați proprietari de agenție RE/MAX din România, alegând brandul în urmă cu 11 ani. Când antreprenoarea a intrat în sistem, RE/MAX nu exista în România, dar a contribuit cu fiecare carte de vizită înmânată la construirea imaginii acestui brand în țară și spune că dacă ar fi să o ia de la capăt, ar merge pe același drum, alături de RE/MAX.

Credem că Mădălina Vasile, Broker/Owner RE/MAX Properties, este printre oamenii cei mai potriviți pentru a răspunde tuturor întrebărilor primite din partea voastră cu privire la detaliile deschiderii unei agenții imobiliare sub franciza RE/MAX. Mădălina a fost extrem de darnică în detalii, astfel că vă încurajăm să parcurgeți întreg interviul.

Kati Roșca:
Ce te-a motivat să iei decizia de a deschide un birou francizat RE/MAX?

Mădălina Vasile:
Încă din primul moment m-a captivat conceptul win-win, ce stă în spatele afacerii desfășurate sub umbrela RE/MAX. Educație continuă, suport, mediu profesional bun pentru agent, servicii livrate în mod profesionist către beneficiarul final - încă din prima clipă am știut că un asemenea concept de business nu are cum să dea greș, indiferent de piață pe care vrei să le aplici.

De ce investiții a fost nevoie pentru această schimbare?

Mădălina Vasile:
Am înțeles foarte repede că trebuie să mă implic total pentru a avea succes și asta am și făcut. Energia dedicată, timpul, perseverența au făcut diferența și m-au ajutat să ajung unde am ajuns astăzi. La toate aceste ingrediente, desigur, s-a adăugat și o investiție financiară, asumarea unui risc pe care cred că toți antreprenorii și-l asumă.

Care consideri că sunt principalele avantaje competitive RE/MAX?

Mădălina Vasile:
Educație, educație, educație. Nu cred că pot sublinia suficient de mult beneficiile pe care le aduce educația continuă, accesând un ”bazin” nelimitat de cursuri și schimb de experiență cu oameni bine pregătiți. Restul componentelor ar fi legate de tehnologie, marketing, brand awareness și rețea.

New call-to-action

Cum apreciezi suportul de care ai parte din partea RE/MAX?

Mădălina Vasile:
RE/MAX mă ajută prin îmbunătățire continuă în zona tehnlogică, spre exemplu prin îmbunătățirea continuă a CRM-ului nostru care ne face muncă mai ușoară. O altă formă de suport are loc prin extinderea constantă a rețelei și, astfel, asigură mărirea numărului de colaboratori independent de efortul meu direct.

Apreciez suportul oferit prin depunerea de eforturi susținute în a identifica traineri de valoare pe care RE/MAX îi invită în țară, astfel încât noi să nu irosim resurse prețioase legate de timp sau de bani în a face ocolul lumii pentru a-i găși și a-I ascultă.

De ce crezi că trebuie să ții cont pentru a deveni lider în imobiliare?

Mădălina Vasile:
Trebuie să fii în primul rând o sursă de inspirație, să fii suficient de bun cât să câștigi respectul și recunoașterea celor din jurul tău, să îți confirmi profesionalismul ori de câte ori acționezi în piață, să fii etic, să nu promiți mai mult decât faci. Un lider în imobiliare trebuie să fie confirmat de piață, atât de piață de clienți, cât și de piață agenților imobiliari.


 Citește și: 
Investiția în franciza imobiliară RE/MAX


În ce mod contribuie brandul sub care lucrezi la obținerea rezultatelor?

Mădălina Vasile:
De brand beneficiezi la maximum la intrarea în rețea. Simpla decizie de a te alătura unui birou ca agent sau de a crea un birou ca broker/owner îți va da acces la recunoșterea internațională pentru care au muncit 45 de ani alți profesioniști din peste 100 de țări. După acest moment al afilierii, trebuie să te implici, să îți însușești tehnicile de lucru ale sistemului și să începi tu însuți să contribui. Brandul te ajută, dar ești responsabil să îl confirmi.

Cui i-ai recomanda startul în business sub umbrela francizei RE/MAX?

Mădălina Vasile:
Astăzi, afacerea RE/MAX este o afacere în servicii la cheie: primești toate instrucțiunile necesare demarării unei afaceri de succes, însă ai nevoie să investești și resursele tale de timp, energie și bani, să fii implicat și dedicat și să urmezi instrucțiunile. Dacă îți plac oamenii și îți place să contribui, să ajuți și să îți asumi contribuția la schimbarea imaginii agentului imobiliar în piață din România, poți fi un canditat eligibil pentru RE/MAX.

Ce sfaturi ai pentru un broker imobiliar independent care se străduiește să obțină succese cu propria agenție imobiliară?

Mădălina Vasile:
Eu cred în puterea lui “împreună”, “în afacerea ta, dar nu de unul singur” - este unul din motto-urile RE/MAX. Eu sunt un team-player. Împreună suntem mai buni, mai puternici, mai eficienți, greșim mai puțin și ne revenim mai repede, pentru că ne avem unii pe alții. Cred că merită să investești pentru a te putea bucură de toate beneficiile ce vin la pachet.  



Descoperă mai multe materiale utile pe blogul RE/MAX România, cu informațiile de care ai nevoie atunci când te pregătești să începi o carieră în imobiliare, fie ca agent, fie ca proprietar al unei agenții imobiliare.





Despre Mădălina Vasile

Vârsta: 32 de ani

Studii & profesie: Absolventă a Facultății de Cibernetică, Statistică și Informatică de Gestiune din cadrul Academiei de Studii Economice București



remax-franciza

Află ultimele noutăți de la RE/MAX