RE/MAX Romania prezenta la Conventia Europeana RE/MAX

15 ianuarie 2014

Conventia europeana RE/MAX, Evenimente RE/MAX, RE/MAX European Convention, Remax Romania

Luna Septembrie a anului 2013 a marcat cel mai puternic eveniment european in imobiliare, Editia a 5-a a Conventiei Europene RE/MAX. Intre 18-20 Septembrie Viena a fost din nou pentru 3 zile casa celor mai buni brokeri si agenti din europa.

Delegatia RE/MAX Romania, condusa de Razvan si Ramona Cuc a insumat 25 participanti anul acesta, cea mai mare prezenta de pana acum a regiunii. In total, 650 de profesionisti in imobiliare, din peste 30 de tari au participat la activitati educationale, networking si distractie, toate in specificul spirit RE/MAX.

Remax Romania

“Participarea delegatiei RE/MAX Romania la Conventia Europeana RE/MAX este extreme de importanta, de aceea am incercat sa participam in numar cat mai mare. Au fost prezenti atat membri ai staff-ului cat si agenti imobiliari din cadrul birourilor noastre si prospecti interesati de afilierea la reteaua RE/MAX. Aceasta intrunire anuala este extreme de benefica deoarece interactionam cu profesionisti din intreaga Europa, aflam noi informatii despre trendurile imobiliare si facem un schimb de experienta extreme de relevant pentru imbunatatirea modului de lucru in piata romaneasca. “ – Razvan Cuc, Director Regional RE/MAX Romania

Cei mai buni speakeri ai momentului din domeniul imobiliari au sustinut conferinte pe teme de vanzari, promovare, IT si marketing, agenti si brokeri de succes au impartasit din experientele lor celor prezenti, iar RE/MAX Europe a facut o adevarata demonstratie de forta prin organizarea impecabila care a culminat cu o noapte de networking si distractie.

In 2014 Conventia Europeana RE/MAX isi schimba pentru prima data in ultimii ani locatia, alegand Barcelona ca destinatie finala a celor mai buni specialisti in imobiliare din Europa.

Vezi aici galeria foto.

Vezi aici galeria video.

Publicat de Kati Rosca

Kati este o persoană sinceră, corectă, organizată și creativă. Corectitudinea și sinceritatea sunt 2 valori importante pe care le apreciază la oameni. Este pasionată de cărți și călătorii. Absolventă a 2 facultăți, Litere și Drept. Îi place ceea ce face și se dedică 100 % pentru aceasta.