Elemente cheie pentru a deveni lider în imobiliare

Timp de citire: 10 min
Share this Share on email Share on twitter Share on linkedin Share on facebook

lideri-imobiliare

Unii merg după instinct, alții caută rețete ale succesului sau privesc în jurul lor pentru a descoperi modele de antreprenori de succes de la care să fure mindsetul și să adopte elementele cheie care pot aduce succesul în imobiliare.

Ne întrebăm adesea participanții la evenimentele RE/MAX, ce anume cred că stă la baza unui lider de succes în imobiliare, iar răspunsurile sunt variate:

  • ”Liderii știu foarte exact unde vor să ajungă și au o viziune clară”
  • ”Ca să fii lider, ai nevoie de cunoștințe aprofundate despre industrie”
  • ”Pentru a atinge un scop comun, oamenii așteaptă onestitate și integritate.”
  • ”Nu poți să fii lider fără abilități de comunicare”
  • ”Un lider adevărat are abilitatea de a-i motiva pe ceilalți”

Toate cele de mai sus sunt calități esențiale pentru un lider în domeniul imobiliar, însă ne-am gândit că ar fi interesant de aflat ce ar răspunde proprietarii de agenții imobiliare la întrebarea ”De ce crezi că trebuie să ții cont pentru a deveni lider în imobiliare?”. Te invităm să descoperi în continuare perspectiva a șase dintre ei.

Ce cred proprietarii de agenții imobiliare

ramona-cuc


Ramona Atena Cuc - Broker/Owner RE/MAX Grup de Lux, Cluj-Napoca

Cred că 80% este munca și valorile sănătoase, iar 20% este învățarea. Dacă o persoană are valori și principii de viață sănătoase, poate să facă acest business prin învățare, prin muncă, prin exercițiu. Dacă ai și talent, trebuie exploatat la maximum.

 

Ramona Atena Cuc a hotârât după 15 ani de experiență ca proprietar de agenție imobiliară independentă să se alăture francizei RE/MAX. Află motivele din spatele deciziei sale:

 

valsani


Radu Vâlsan - Broker/Owner RE/MAX Central, Brașov

Dezvoltarea continuă a echipei și aplicarea cursurilor livrate sunt elemente esențiale. Punem accentul pe cursuri deoarece dorim ca fiecare membru al echipei să utilizeze aceleași principii în comunicarea cu consumatorul. Dacă se creează o unitate la nivel de agenție, toți au același comportament, e mai ușor să devii lider. De aceea, cursurile sunt foarte importante.

 

florin


Florin Bica - Broker/Owner RE/MAX Family, Oradea

În acest domeniu cred că sunt trei lucruri foarte importante, de care trebuie ținut cont pentru a deveni un lider, și anume: etica profesională, educația continuă și, nu în ultimul rând, perseverența, indiferent de situație.

 

mihai


Andrei Marinescu - Broker/Owner RE/MAX Magnum, București

În acest domeniu cred că sunt trei lucruri foarte importante, de care trebuie ținut cont pentru a deveni un lider, și anume: etica profesională, educația continuă și, nu în ultimul rând, perseverența, indiferent de situație.

 

 

madalina


Mădălina Vasile - Broker/Owner RE/MAX Properties, București

A fi lider nu este ușor, este un statut “vânat” de mulți și atins de puțini. Trebuie să fii în primul rând o sursă de inspirație, să fii suficient de bun cât să câștigi respectul și recunoașterea celor din jurul tău, să îți confirmi profesionalismul ori de câte ori acționezi în piață, să fii etic, să nu promiți mai mult decât faci. Pe scurt - să fii la înălțimea așteptărilor clienților tăi. Un lider în imobiliare trebuie să fie confirmat de piață, atât de piață de clienți, cât și de piață agenților imobiliari.

badescu

Octavian Bădescu - Broker/Owner RE/MAX Freedom Group, București

Trebuie să ții cont de clienți, de consultanți, de conjunctură și de caracteristicile pieței. Însă cel puțin la fel de important este să ții cont de propria-ți strategie (implicit este necesar să o ai) și să o execuți continuu, perseverent și neobosit. Este la fel de important și pentru consultanți. Îmbucurător este faptul că există în piață și oameni de o certă calitate.

Ca să devii lider din punctul de vedere al calității serviciilor și chiar al veniturilor pe termen lung, trebuie în primul rând să lucrezi ca și companie sau ca și consultant doar în sistem de reprezentare exclusivă, pentru o singură parte într-o tranzacție, etic.

Descoperă cum a hotărât Octavian Bădescu să aleagă domeniul imobiliar și să achiziționeze o franciză:

 
Alături de aceste elemente cheie, pentru a deveni un lider în imobiliare ai nevoie de un model de business de succes, un brand puternic, sisteme de promovare eficiente și multe alte instrumente ce te vor ajuta să atingi succesul. Află care sunt avantajele și ce fel de sprijin primești atunci când te alături unei francize imobiliare și poți constata că e cea mai potrivită opțiune pentru afacerea ta.

Click me

Află ultimele noutăți de la RE/MAX