Familia RE/MAX se extinde în Republica Moldova

Timp de citire: 8 min
Share this Share on email Share on twitter Share on linkedin Share on facebook

Ne dorim să fim un real sprijin pentru fiecare persoană care își dorește să cumpere sau să vândă o proprietate și de aceea ne extindem constant, dovedind că numele RE/MAX nu este doar un brand, ci o promisiune. Promisiunea calității, a seriozității, a unor servicii imobiliare de nota zece, care le permit tuturor clienților noștri să simtă că au luat cu adevărat cea mai bună decizie. 

Totodată, ne mândrim cu echipa RE/MAX, o adevărată familie cu membri aflați în toate colțurile țării, pregătiți oricând să ofere expertiză imobiliară pe zona în care activează.

Cea mai nouă veste bună legată de extinderea echipei noastre vine din Republica Moldova, unde am semnat deja primul contract de franciză imobiliară în Chișinău. 

Evident, lucrurile nu se vor opri aici, și avem planuri mari în următoarea perioadă: până la finalul acestui an, managementul RE/MAX Moldova își propune să deschidă minimum cinci birouri și să atragă aproximativ 50 de agenți imobiliari dornici să înceapă un nou capitol în lumea afacerilor imobiliare.

afaceri imobiliare franciza remax in republica moldova

Cum vor funcționa francizele imobiliare RE/MAX de pe teritoriul Republicii Moldova

Operațiunile francizei imobiliare RE/MAX Moldova sunt deja pe mâini bune, urmând să fie controlate de o echipă locală, care va colabora cu cea din România pentru a prelua modelul de business. Suntem convinși că noii colegi se vor adapta rapid și ușor la modul nostru de lucru, îmbrățișând aceeași dorință de cunoaștere și lucrând la aceleași standarde înalte de calitate. 

Ne bucurăm, de asemenea, la gândul că familia RE/MAX se va mări cu noi oameni pregătiți să își urmeze visul antreprenorial și să își construiască o carieră de succes în imobiliare.

Studiile noastre au scos în evidență faptul că piața imobiliară din Republica Moldova înregistrează o evoluție constantă, având astfel un mare potențial de dezvoltare. La nivelul anului 2019, imobiliarele au atins un record absolut în această zonă, înregistrând o creștere cu 40% a volumului tranzacțiilor imobiliare față de anul precedent. 

În spatele acestei adevărate explozii a imobiliarelor s-au aflat mai mulți factori importanți:

  • primăriile nu au mai eliberat autorizații de construcții
  • creditele ipotecare au devenit mai flexibile
  • investițiile străine au crescut
  • iar achiziția locuințelor a devenit mult mai accesibilă

Citește și: Afaceri imobiliare în România post pandemie

Ce planuri de viitor are franciza imobiliară RE/MAX în România

Chiar dacă lumea afacerilor în imobiliare este în această perioadă îngrijorată de efectele pandemiei Covid-19, noi avem încredere în ceea ce facem și ne menținem planul de a atrage în continuare oameni valoroși în echipă, deschizând noi francize imobiliare RE/MAX. Am învățat în aceste luni că suntem puternici împreună, că putem găsi noi moduri de a comunica între noi și cu clienții și că ne putem adapta și unei situații mai puțin fericite. 

Până la urmă, succesul în afaceri înseamnă nu doar o stare de moment, ci ambiția de a rămâne în picioare chiar și în vremuri grele. Ne dorim ca până în 2023 să ajungem la 110 birouri francizate și peste 1.000 de agenți imobiliari.

Dacă îți dorești și tu să ai un partener de încredere, care să te ghideze și să îți ofere vizibilitate în lumea imobiliarelor, te așteptăm în echipa noastră RE/MAX

O franciză imobiliară poate fi afacerea pe care ai așteptat-o o viață întreagă, pentru a câștiga independență financiară și o carieră de succes.

Înscrie-te GRATUIT la webinarul nostru Oportunitatea Francizei Imobiliare, de pe 09 Iunie 2020 și află tot ce trebuie sa știi despre franciza imobiliară nr. 1 în lume chiar de la Răzvan Cuc - Președinte RE/MAX România și Alexei Curti - General Manager RE/MAX Moldova.

 

New call-to-action

 

Află ultimele noutăți de la RE/MAX