Kati Roșca
#Sfaturi business
Kati Roșca / 10 decembrie 2018

Succesul Imobiliar: Importanța educației pentru succesul în imobiliare

Timp de citire: 13 min
Share this Share on email Share on twitter Share on linkedin Share on facebook

lider-in-imobiliare

Domeniul imobiliar este în continuă schimbare și evoluție. Privind în piață ne dăm seama că profesioniștii în imobiliare care se bucură astăzi de succes imobiliar sunt cei care au înțeles valoarea educației continue pentru evoluția carierei lor.

Ca indivizi, învățarea continuă ne ajută să ne extindem constant aptitudinile și setul de aptitudini. De multe ori facem acest lucru fără să ne dăm seama, ne adaptăm din mers întâmplărilor din viață personala și din cea profesională.

Facem acest lucru pentru a supraviețui noilor tendințe, cum ar fi tehnologia chatbot sau tururile virtuale, care ne pot ajuta considerabil în procesul de atragere a vânzătorilor și cumpărătorilor.

Câteva dintre obiceiurile pe care le poți pune în practică pentru a învăța continuu sunt:

  • Ceri ajutor când nu știi sau nu înțelegi ceva
  • Observi cum procedează în diferite situații colegii mai experimentați
  • Încerci noi moduri de a realiza o sarcină și explorezi alternative
  • Pui în practică ceva ce a fost deja testat sau învățat
  • Cauți programe de training, cursuri online, webinarii din care să înveți lucruri noi utile meseriei.

Coordonatele se schimbă mereu în cariera unui profesionist în imobiliare. Cum faci să rămâi mereu conectat la realiățile economice, financiare, juridice, tehnologice, sociale? Unde găsești programele educaționale croite special pentru acest domeniu în continuă evolutie? Am căutat răspunsul la trainerii din imobiliare.

Educația prin ochii trainerilor

 

Nevoia de educaţie în piaţa imobiliară din România este recunoscută de toţi cei care activează în domeniu, dar şi de publicul larg, care doreşte să aibă acces la cele mai bune servicii în drumul spre încheierea unei tranzacţii cu proprietăţi imobiliare, fie ea vânzare sau închiriere.

Trainerii au puterea să schimbe imaginea agentului imobliar și proprietarului de agenție  în România prin oferirea unor programe educaționale complexe care să îi ajute să ofere clienților serviciile excepționale pe care le așteaptă.

Află de la Iulian Berghian, Head of Training RE/MAX România, despre programele educaționale pentru proprietarii de agenții imobiliare și pentru agenții imobiliari din cadrul ACADEMIEI RE/MAX: vezi interviul.

 


Paul Vincenti
, Head of training RE/MAX Malta, spune că nu există companie care ca să trateze educația atât de serios precum o face RE/MAX. În fiecare an, revine în țară cu noi traininguri, iar experiența de peste 25 de ani îl ajută să nu-i scape nimic din noile trenduri apărute și să se asigure că participanți pleacă de la cursurile lui cu maximum de informații. 


Baris Kilicarslan
,
trainer certificat RE/MAX Turcia și fondator de programe educaționale pentru proprietari de agenții și agenți imobiliari, crede că educația și pasiunea sunt două elemente fără de care nu poți avea succes în nicio meserie. Când vine vorba de imobiliare, trainerul spune că succesul va fi atins de cei își stabilesc ca prioritate oferirea de plus-valoare clienților.

 

Educația în ochii proprietarilor de agenții


Nici cei mai buni proprietari de agenții de azi nu au deţinut de la început toate abilităţile necesare pentru succesul în imobiliare, însă au fost deschişi spre a învăţa și a inspira oamenii din echipele lor să privească învățarea continuă ca pe un pilon de bază în dezvoltarea lor pe termen lung.

madalinaMădălina Vasile - Broker/Owner RE/MAX Properties, București

Educație, educație, educație. Nu cred că pot sublinia suficient de mult beneficiile pe care le aduce educația continuă, accesând un ”bazin” nelimitat de cursuri și schimb de experiență cu oameni bine pregătiți.

 



  Citește în acest interviu mai mult despre experiența
Mădălinei ca proprietar de agenție.



 

florinFlorin Bica - Broker/Owner RE/MAX Family, Oradea

Pregătirea educațională și experiența mea anterioară în imobiliare au contat destul de mult, însă odată cu intrarea în sistem și descoperind ”tainele” puse la dispoziție de Academia RE/MAX, mi-am schimbat complet viziunea în ceea ce privește abordarea în acest domeniu, ba mai mult, după fiecare curs absolvit realizam faptul că anterior RE/MAX știam foarte puțin despre ce înseamnă PROFESIONALISM în imobiliare.


 

Descarcă ebook-ul ”De la viziune la realitate. CE ÎNSEAMNĂ SĂ AI O AGENȚIE RE/MAX” și
află mai multe despre drumul proprietarilor de la decizia de a investi
în franciză până la rezultele remarcabile pe care le-au obținut.


 

mircea-drausMircea Drăguș - Broker/Owner RE/MAX INVEST, Florești

Succesul unei agenții imobiliare se poate atinge prin livrarea de educație agenților și creșterea valorii servicilor prestate. Ne dorim ca agenții colaboratori să înțeleagă rolul educației, să lucreze prin reprezentare exclusivă, să fie focusați pe client, să aibă clienți multumiți și fericiți.

 

 



Dacă dorești să devii antreprenor în imobiliare, ai nevoie de mai mult decât know-how -
îți trebuie
mindset-ul unui antreprenor de succes.
Află ce presupune acest lucru din acest articol de pe blogul nostru.


 

Indiferent pe ce piață acționezi, domeniul imobiliar va fi întotdeauna plin de provocări, dar îți va aduce și o mulțime de realizări. Fiecare tranzacție este diferită. Fiecare cumpărător sau vânzător e unic. Acest lucru te ajută să nu te plictisești niciodată. Dar faptul că lucrezi cu oamenii, iar ei sunt atât de diferiți, va constitui una dintre cele mai mari provocări în drumul tău către succes.

Prin educație continuă vei găsi uneltele potrivite să ajungi unde ți-ai propus. Există o mulțime de argumente cu care te putem convinge de ce educația în imobiliare e atât de importantă, depinde de tine să faci alegerea potrivită.

Click me

Află ultimele noutăți de la RE/MAX