Kati Roșca
#Sfaturi business
Kati Roșca / 10 noiembrie 2022

Înscriere gratuită în programul de Educație antreprenorială în imobiliare

Timp de citire: 6 min
Share this Share on email Share on twitter Share on linkedin Share on facebook

Te invităm să participi la programul de Educație antreprenorială în imobiliare lansat de RE/MAX! Dacă vrei să pornești cu dreptul pe drumul către o afacere de succes, experții RE/MAX au o oportunitate unică pentru tine: un program 100% gratuit (în baza înscrierii).

Prin înscrierea la 👉 programul de Educație antreprenorială în imobiliare vei primi acces exclusiv la resursele practice și valoroase RE/MAX, direct în inboxul tău:

  1. Motivele pentru care să investești în imobiliare în 2023, predicțiile pentru anul care vine și provocările și oportunitățile în contextul economic actual, direct de la Răzvan Cuc, președintele RE/MAX România.
  2. Acces la studiul de piață RE/MAX Europe 2022 de unde vei putea extrage date importante despre piața imobiliară din România și Europa.
  3. Sfaturi și idei de la antreprenorii RE/MAX care au început la fel ca tine, iar acum au succes în afaceri datorită parteneriatului cu RE/MAX.
  4. Un material în exclusivitate despre piața imobiliară în prezent, tendințe și acțiuni de întreprins cu Gil Li-ran, cunoscut trainer și coach internațional, cu peste 14 ani experiență în imobiliare.
  5. Informații utile despre franciza imobiliară, costuri, avantaje și nivelul de profitabilitate.

Cum știi dacă programul Educație antreprenorială în imobiliare este pentru tine?

Programul gratuit Educație antreprenorială în imobiliare se adresează tuturor persoanelor care doresc să-și creeze o carieră în imobiliare:

1. Ești un antreprenor la început de drum și nu știi spre ce tip de afacere să te orientezi?

👉 Te așteptăm în program să afli mai multe despre lumea imobiliarelor.

 

2. Ești un agent imobiliar și vrei să treci la pasul următor în carieră?

👉 Te așteptăm în program să vezi la ce trebuie să lucrezi pentru a deveni un antreprenor de succes în domeniu.

 

3. Ești un antreprenor de succes într-un alt domeniu și vrei să intri pe piața imobiliară?

👉 Te așteptăm în program cu sfaturi și idei de dezvoltare care să te ajute să pui pe picioare o afacere trainică.

 

Dacă vrei să ai o afacere de succes în imobiliare alături de RE/MAX, atunci acest program 100% gratuit este exact ceea ce cauți. Înscrie-te acum la program 👉 Educație antreprenorială în imobiliare!

De ce organizăm un astfel de program de educație antreprenorială?

Deoarece suntem cea mai puternică rețea de francize imobiliare, credem în sprijinirea celor care au aceeași pasiune ca noi - lumea imobiliară - și suntem dispuși să îi ajutăm în stabilirea unui traseu cât mai clar și stabilirea unor obiective de început. Mai mult, ne dorim să ajutăm antreprenorii și viitorii antreprenori să obțină performanță.

În cadrul RE/MAX, credem în dezvoltarea continuă, de aceea am pus la punct o bibliotecă virtuală de cursuri și resurse mereu actualizate. Cu toate acestea, teoria are nevoie de exemple concludente, pe care suntem gata să ți le punem la dispoziție.

Performanța în imobiliare se obține prin intermediul educației, al cunoașterii industriei. De aceea, vrem să ajutăm la creșterea unei noi generații de antreprenori, indiferent de vârstă sau experiență anterioară.

Intră pe pagina 👉 Educație antreprenorială în imobiliare și înscrie-te în program, vei avea doar de câștigat!

Află ultimele noutăți de la RE/MAX