[Interviu Femei de Succes 2020] Alexandra Joldeș, Broker Owner RE/MAX Partners, Cluj

Timp de citire: 9 min
Share this Share on email Share on twitter Share on linkedin Share on facebook

Alexandra Joldes - Agentia imobiliara RE/MAX Partners, Cluj-Napoca

"Iubesc ceea ce fac, îmi doresc să inovez, îmi place să fac lucruri de care să fiu mândră, iar succesul vine din zâmbetele oamenilor din jurul meu. ”

Cu o experiență în imobiliare de doar de un an, Alexandra Joldeș este determinată zi de zi să exceleze în cariera ei, atât datorită firii sale perfecționiste, cât și datorită pasiunii pe care a creat-o pentru acest domeniu, care îi oferă independență și o bucură zi de zi.

Rândurile pe care le veți citi în continuare fac parte dintr-un interviu amplu pe care Alexandra l-a acordat în exclusivitate echipei RE/MAX ROMÂNIA și pe care îl poți citi integral dacă descarci gratuit eBook-ul ”Femei de succes în imobiliare - ediția 2020”.

Cum ai ajuns să lucrezi în acest domeniu?

Drumul meu cu RE/MAX a început în decembrie 2018, cand m-am decis să fac pasul către antreprenoriat. A fost o perioadă în care am analizat mai multe idei de business, cu plusuri și minusuri, cu oportunități de creștere și de dezvoltare.

Am luat în calcul de asemenea și resursele de care aveam nevoie pentru a avea o afacere sustenabilă în timp, iar după prima întâlnire cu Managerul de dezvoltare din RE/MAX mi-am dat seama că aici vreau să fiu. Mi-a plăcut conceptul lor de business, faptul că sunt un brand de renume la nivel mondial, nu numai în România, dar cel mai mult am fost încântată de tot suportul și trainingurile pe care le oferă celor aflați la început de drum.

Ce te-a ajutat să excelezi în acest domeniu?

Cu siguranță, experiența mea anterioară ca și Coordonator al unei Bănci de top m-a ajutat în debutul meu în RE/MAX iar experiența anterioară în managementul echipelor mă ajută în motivarea colegilor de birou și organizarea activității, în vederea îndeplinirii obiectivelor setate. 

Faptul că sunt o persoană calculată, organizată și nu am doar o privire de ansamblu asupra lucrurilor m-a ajutat să-mi dezvolt o carieră din acest job. Sunt o fire perfecționistă și mă implic 100% în tot ceea ce fac, îmi place foarte mult să interacționez cu oamenii în general, să ascult fiecare client în parte și să găsesc soluții pentru nevoile lor. Vreau să livrez informații de calitate atât clienților, cât și agenților mei, astfel încat să fim percepuți ca niște profesioniști pe piața imobiliară.

Crezi că domeniul imobiliar este mai potrivit pentru femei?

Nu cred că este relevant dacă ești femeie sau bărbat, indiferent de domeniul în care activezi, atâta timp cât ești o persoană plăcută și vrei să aduci un plus de valoare oamenilor din jurul tău. Ce este mai important în acest domeniu este să fii consecvent în acțiunile pe care le întreprinzi zilnic, să fii organizat și onest, iar rezultatele dorite vor veni de la sine.

Cum arată o zi de muncă pentru tine?

Fiecare zi e diferită, complexă, dar dacă ar fi să o descriu în câteva cuvinte acestea ar fi: provocări, suport, educație și nu în ultimul rând oportunități și colaborări noi pentru a transforma fiecare zi într-una de succes.

Cum definești succesul?

Iubesc ceea ce fac, îmi doresc să inovez, îmi place să fac lucruri de care să fiu mândră, iar succesul vine din zâmbetele oamenilor din jurul meu. îmi place să-mi depășesc limitele în mod constant, iar atunci când ies din zona mea de confort, simt că evoluez cu adevărat.

Cum poți obține rezultate reale din primele luni?

În cazul meu, având în vedere modelul de business care mi-a fost inspirat, suportul pe care l-am primit și nu în ultimul rând brandul RE/MAX, rezultatele au venit într-un timp relativ scurt. Însă, totul depinde de implicarea fiecăruia. Dacă vrei să excelezi în acest domeniu trebuie să îți setezi niște obiective bine definite, să ai un mind-set potrivit, să fii dispus să riști și să îți asumi responsabilitatea pentru acțiunile întreprinse.

Vrei să afli mai multe despre povestea de succes a Alexandrei, de la Agenția imobiliară RE/MAX Partners, Cluj-Napoca? Aceasta a acordat un interviu în exclusivitate echipei RE/MAX ROMÂNIA pe care îl poți citi integral dacă descarci gratuit eBook-ul ”Femei de succes în imobiliare - ediția 2020”.

 


Descoperă și alte povești inspiraționale
în eBook-ul ”Femei de succes în imobiliare - ediția 2020

DESCARCĂ GRATUIT

 


 

Vei afla care este cuvântul cheie de succes al unui job în imobiliare pentru Alexandra și cum reușește ea să gestioneze provocările profesionale și să-și creeze propriul noroc. De asemenea vei descoperi și alte povești inspiraționale ale femeilor de succes din rețeaua RE/MAX România.

Click me

Află ultimele noutăți de la RE/MAX