[Interviu femei de succes 2020] Antoanela Ene, Sales Associate RE/MAX Topteam

Timp de citire: 7 min
Share this Share on email Share on twitter Share on linkedin Share on facebook

Antoanela Ene - Agentie imobiliara RE/MAX Topteam, Bucuresti„Cele mai importante caracteristici ale unui lider în domeniul imobiliar sunt consecvența, promptitudinea și poate cea mai importantă dintre toate este seriozitatea.” 

Antoanela Ene profesează astăzi la cel mai înalt nivel, după o experiență de 12 ani în domeniul imobliiar.

Atuurile sale precum persusasiunea, abilitățile de comunicare, negociere, dar și corectitudinea, au ajutat-o să evolueze în permanență, ajungând să aibă în prezent cariera la care a visat dintotdeauna.

Ai avut vreun vis în ceea ce privește cariera?

Până în prezent pot spune că am acumulat 12 ani de experiență în domeniul imobiliar. 12 ani de experiență care mă ajută în momentul de față să profesez la cel mai înalt nivel. 

Pentru mine experiența anterioară a reprezentat un avantaj considerabil având în vedere că mi-am desfășurat activitatea în domeniul asigurărilor, dar și pregătirea continuă asigurată de RE/MAX prin intermediul cursurilor, workshopurilor și al convențiilor, reprezintă o componentă importantă în activitatea mea ca și agent imobiliar.

Ce te-a ajutat să excelezi în acest domeniu?

Am pornit în această meserie cu avantajul experienței acumulate din domeniul asigurărilor. Eram obișnuită să lucrez cu oamenii și încercam să obțin întotdeauna cea mai bună variantă pentru ei, câștigând astfel satisfacția mulțumirii clientului.

Cum se simte să lucrezi ca femeie într-un domeniu în care activează mai mult bărbații?

Personal, consider că prezența unei femei în domeniul imobiliar este un avantaj datorită faptului că în cadrul procesului de interacționare cu clientul, nivelul de empatie este mult mai ridicat și poți înțelege mult mai bine atât cerințele proprietarului, cât și pe cele ale clientului.

De ce calități ai nevoie pentru a dezvolta o carieră în imobiliare?

În primul rând trebuie să iubești oamenii. Să-i asculți oricând și oricât. Trebuie să fii un bun psiholog, trebuie să ai cunoștințe tehnice bune, adică să fii un pic arhitect, un pic constructor, un pic designer de interioare, un pic avocat și toate acestea nu fac nimic fără dedicare, seriozitate, punctualitate și pasiune. Pasiunea este cea care se transmite cel mai repede și ușor clientului. Pasiunea clădește încredere și siguranță. Pentru mine imobiliarele nu sunt un job, sunt un hobby. Eu nu plec la serviciu, ci plec într-o nouă aventură.

Cum arată o zi de lucru pentru tine?

Fiecare zi din viața unui agent imobiliar este unică în felul său. Pentru mine, există zile în care muncesc de dimineața până seara, zile pline de rezultate pozitive sau zile pline de rezultate negative din care trebuie întotdeauna să învăț câte ceva pentru a persevera ziua următoare.

Cum definești succesul?

Satisfacția și mulțumirea pe care o primesc din partea clienților în momentul în care tranzacționez o ofertă reprezintă pentru mine cel mai mare succes.

Cum poți obține rezultate reale în primele luni?

Pentru rezultate pozitive în domeniul imobiliar trebuie să dai dovadă de devotament și implicare în activitățile desfășurate.

Vrei să afli mai multe despre povestea de succes Antoanelei, de la Agenția imobiliară RE/MAX Topteam, București? Aceasta a acordat un interviu în exclusivitate echipei RE/MAX ROMÂNIA pe care îl poți citi integral dacă descarci gratuit eBook-ul ”Femei de succes în imobiliare - ediția 2020”.

 


Descoperă și alte povești inspiraționale
în eBook-ul ”Femei de succes în imobiliare - ediția 2020

DESCARCĂ GRATUIT

 


 

Vei afla care este cuvântul cheie de succes al unui job în imobiliare pentru Antoanela și cum reușește ea să gestioneze provocările profesionale și să-și creeze propriul noroc. De asemenea vei descoperi și alte povești inspiraționale ale femeilor de succes din rețeaua RE/MAX România.

Click me

Află ultimele noutăți de la RE/MAX