[Interviu Femei de Succes 2020] Cristina Ailioaei, Sales Associate RE/MAX Optimus, București

Timp de citire: 9 min
Share this Share on email Share on twitter Share on linkedin Share on facebook

Cristina Ailioaei - Agentie imobiliara RE/MAX Optimus, Bucuresti

"Fii conectată în permanență la piața imobiliară! Informația și felul în care o aplici fiind cheia succesului.”

A studiat Facultatea de Studii Economice Europene și Facultatea de Drept și după o carieră în vânzări, s-a reorientat către domeniul imobiliarelor. Pe lângă pasiunea pe care o pune în meseria ei, ori de câte ori are timp liber, Cristina trage cu arma în poligon și practică diverse sporturi.

Rândurile pe care le veți citi în continuare fac parte dintr-un interviu amplu pe care Cristina l-a acordat în exclusivitate echipei RE/MAX ROMÂNIA și pe care îl poți citi integral dacă descarci gratuit eBook-ul ”Femei de succes în imobiliare - ediția 2020”.

Ce te-a făcut să te orientezi către acest domeniu?

Experiența acumulată ca om de vânzări, studiile în domeniul juridic și nevoia de a face o schimbare pe plan profesional care să mă scoată din rutină, m-au făcut să mă orientez spre acest domeniu, în anul 2014. În acest fel, mi-am gestionat mai bine timpul pe care să îl am cu familia mea sau pentru mine personal. Un alt motiv pentru care am ales să mă îndrept spre acest domeniu, a fost din nevoia de a mă diferenția, prin accentul pe educație continuă.

Cum se simte să lucrezi ca femeie într-un domeniu în care activează mai mult bărbații?

Atunci când ești femeie și activezi într-un domeniu în care partea masculină are o pondere mai mare, devine o provocare. Simți nevoia permanentă de a te autodepăși dar și de a demonstra că poți fi un bun profesionist, ba chiar un lider în domeniu. Avantajele, bineînțeles, ți le poți crea singură, prin modul în care interacționezi și livrezi servicii de calitate către clienții pe care îi reprezinți. Trebuie să știi să asculți. Suntem diferiți și de aceea este necesar să descoperi care sunt nevoile persoanei cu care interacționezi. De asemenea, trebuie să fii conectată în permanență la piața imobiliară, informația și felul în care o aplici fiind cheia succesului.

Cum arată o zi de lucru pentru tine?


În acest domeniu nici o zi nu seamănă cu alta. De fiecare dată întâlnești noi provocări pentru care trebuie să cauți și să găsești o soluție optimă. Este un job dinamic, care te ajută să te dezvolți și să înveți lucruri noi în permanență. Îți începi ziua cu echipa din care faci parte, jonglezi între întâlnirile programate și cele ad-hoc, ai grijă să îți îndeplinești sarcinile asumate în fața clienților pe care îi reprezinți, participi la diverse evenimente de profil. Cum se întâmplă lucrurile ... depinde doar de tine. Avantajele antreprenoriatului!

Cum definești succesul?

Percepția succesului diferă pentru fiecare dintre noi. Pentru mine, a avea succes înseamnă acest pas în care sunt acum, de antreprenor. Imi dă oportunitatea sa mă desfăsor în stilul meu, să cresc și mai mult și să devin un lider important chiar și în piața imobiliară, nu numai în interiorul firmei, ne spune Cristina Ailioaei - Agenția imobiliară RE/MAX Optimus, București.

Ce tehnici ai aplicat pentru a evolua în acest domeniu?

Brandul este construit din oameni și un bun profesionist știe să construiască comunități. Orice lucru pe care îl înveți îl aplici și în alte domenii. Așa am început să aplic tehnici de negociere de fiecare dată când am avut oportunitatea, colaborez mult mai deschis cu oamenii care mă înconjoară și sunt mult mai atentă la nevoile persoanelor dragi mie. 

Rezultatele sunt direct proporționale cu munca și efortul pe care îl depui. Este foarte important să îți dai timp pentru a învăța, iar ulterior aceste rezultate se vor vedea cu siguranță. Cine își dorește ceva cu adevărat, sigur reușește.

Vrei să afli mai multe despre povestea de succes a Cristinei? Aceasta a acordat un interviu în exclusivitate echipei RE/MAX ROMÂNIA pe care îl poți citi integral dacă descarci gratuit eBook-ul ”Femei de succes în imobiliare - ediția 2020”.

 


Descoperă și alte povești inspiraționale
în eBook-ul ”Femei de succes în imobiliare - ediția 2020

DESCARCĂ GRATUIT


 

Vei afla care este cuvântul cheie de succes al unui job în imobiliare pentru Cristina și cum reușește ea să gestioneze provocările profesionale și să-și creeze propriul noroc. De asemenea vei descoperi și alte povești inspiraționale ale femeilor de succes din rețeaua RE/MAX România.

Și nu uita, eBook-ulFemei de succes în imobiliare - ediția 2020 poate fi descărcat gratuit și oferă o perspectivă personală și detalii amănunțite asupra șanselor de reușită în cadrul celei mai puternice rețele din domeniul imobiliar - RE/MAX.

Click me

Află ultimele noutăți de la RE/MAX