Interviu despre colaborare - Nelida Georj, RE/MAX Grup de Lux

Timp de citire: 4 min
Share this Share on email Share on twitter Share on linkedin Share on facebook

nelida


Nelida Georj, Sales Associate la RE/MAX Grup de Lux în Cluj-Napoca este de părere că prin colaborare, rata de tranzacționare crește și stocul este mult mai repede înnoit.


Care a fost momentul în care te-ai hotărât să apelezi la colaborarea dintre agenți?

Din momentul în care m-am alăturat biroului RE/MAX Grup de Lux și colegii mei mi-au prezentat modalitatea de lucru în sistem de reprezentare exclusivă, am aplicat întocmai rețeta sistemului. Reprezentarea exclusivă implică colaborarea în vânzare, identificarea cumpărătorului care face cea mai bună ofertă de cumpărare/închiriere printr-o diversitate de acțiuni.

La fiecare ofertă din portofoliu promovăm colaborarea, reprezentarea proprietarului în sistem de exclusivitate și absența comisionului perceput cumpărătorului: zero comision la cumpărător și cedarea comisionului agentului partener, dacă acesta aduce clientul cu cea mai bună ofertă.

Volumul mare de tranzacții încheiate de mine până acum confirmă faptul că numai prin colaborare putem ajuta cât mai multe persoane să tranzacționeze rapid și în cele mai bune condiții proprietățile imobiliare și astfel ne întărim reputația de lider și dezvoltăm relații de colaborare de lungă durată cu alți agenți din piața imobiliară.

Pentru ce tip de tranzacții apelezi la colaborarea cu alt agent?

Implicit, la orice contract de reprezentare exclusivă pentru vânzări sau închirieri, promovez invitația la colaborare în tranzacționare cu transmiterea comisionului cedat.

Ce avantaje obții colaborând cu alți agenți?

Colaborarea cu alți agenți are drept avantaj principal munca în echipă. În momentul în care ești deschis colaborării, nu mai ești singur, reușești să angrenezi mai multe persoane pentru același scop. Îmi place să lucrez în echipă, să mă sfătuiesc, să găsesc soluții împreună cu cei din jur, iar când testezi lucrul în echipa și simți rezultatele, egoismul și dorința de a tranzacționa de unul singur dispar.

Rezultatul acestor colaborări între agenți, mai ales în situațiile în care vorbim de agenții diferite au un impact extrem de pozitiv asupra celor implicați în tranzacție (proprietari/cumpărători/chiriași). Prin colaborare, rata de tranzacționare crește și stocul este mult mai repede înnoit.
 

Click me

Află ultimele noutăți de la RE/MAX