Interviu despre colaborare Dimitrian Mamaliga, RE/MAX Central

Timp de citire: 4 min
Share this Share on email Share on twitter Share on linkedin Share on facebook

colaborare-agenti-remax


Dimitrian Mamaliga - Sales Associate la RE/MAX Central în Brașov și Anca Olariu - Sales Associate la RE/MAX Concept în Cluj-Napoca, vorbesc despre decizia de a lucra în sistem de colaborare cu alți agenți și împărtășesc experiența lor privind tranzacționarea proprietăților în acest mod.



Care a fost momentul în care te-ai hotărât să apelezi la colaborarea dintre agenți?

Dimitrian Mamaliga, RE/MAX Central:

Eram hotărât de la început să colaborez cu alte agenții, iar acest lucru s-a întâmplat în momentul în care am avut proprietăți preluate în reprezentare exclusivă și mai ales când am cunoscut mai bine alți agenți din piață.

Anca Olariu, RE/MAX Concept:

Am colaborat cu alți colegi de la început.

Pentru ce tip de tranzacții apelezi la colaborarea cu alt agent?

Dimitrian Mamaliga, RE/MAX Central

Recomand colaborarea cu alți agenți pentru orice tip de proprietăți.

Anca Olariu, RE/MAX Concept:

Apelez la colaborarea cu alt agent pentru orice tip de tranzacții.

Ce avantaje obții colaborând cu alți agenți?

Dimitrian Mamaliga, RE/MAX Central

Avantajul principal al colaborării cu alți agenți este acela de a vinde mai repede, de a afla încă o părere cu privire la poziționarea prețului și respectarea promisiunii față de vânzător.

Colaborarea aduce valoare ofertei, care se face cunoscută unui număr mare de agenți/agenții și astfel apar mai mulți cumpărători, iar asta poate duce la o oferta de preț mai bună pentru clienți.

Alte beneficii sunt: clienți mulțumiți, rezolvarea cererii într-un timp scurt și obținerea de detalii importante despre proprietate.

Anca Olariu, RE/MAX Concept:

Prin colaborarea cu alți agenți, scurtez timpul de încheiere a tranzacției. Timpul redus de tranzacționare îi face pe clienți foarte mulțumiți. Lucrând în sistem de colaborare, avem acces la mai mulți clienți interesați de aceeași proprietate și concurența dintre ei se reflectă într-un preț de multe ori foarte bun. În plus, colaborarea duce la creșterea renumelui și la primirea multor recomandări.

 Click me

Află ultimele noutăți de la RE/MAX