[Interviu Femei de succes 2019] Adela Rădulescu, Sales Associate RE/MAX Premium

Timp de citire: 7 min
Share this Share on email Share on twitter Share on linkedin Share on facebook

adela

„Meseria de agent imobiliar este extrem de frumoasă și atractivă. Consider că în vânzări nu se pune problema dacă funcționează afacerea, ci dacă tu funcționezi. De aceea investesc constant în dezvoltarea mea personală și profesională, participând la cursuri de specialitate, citind și acționând.”

Adela Rădulescu a început să lucreze ca agent imobiliar acum 2 ani. A luat decizia în momentul în care a avut nevoie să aleagă o locuință personală, iar experiența din domeniu a ajutat-o să facă alegerea corectă. Pe parcursul acestei perioade a acumulat experiență și a ajutat mulți oameni să îți găsească locuința mult visată.

Ai avut vreun vis în ceea ce privește cariera profesională?

Când aveam vreo 22 ani și eram studentă treceam în fiecare zi pe lângă biroul RE/ MAX și mi se părea că arată atât de modern și profesionist, mă gândeam că trebuie să fie foarte bun să poți lucra acolo. Din liceu mă gândeam ce facultate să urmez și ce meserie să aleg, astfel încât să pot munci la birou, dar și pe teren, iar meseria de agent imobiliar se potrivea perfect.

Ce te-a ajutat să excelezi în acest domeniu?

Experiența anterioară a contat foarte mult. Lucrez de aproape un deceniu în vânzări și servicii. Practica zilnică și cursurile de specializare din cealaltă activitate m-au învățat cum să lucrez și să înțeleg mai bine oamenii, să fiu empatică, răbdătoare și să am o atitudine potrivită indiferent de situație.

Crezi că domeniul imobiliar este mai potrivit pentru femei?

Nu sunt o feministă convinsă, însă cred ca atât timp cât o anumită meserie nu presupune o muncă fizică foarte intensă, poate fi potrivită pentru orice femeie, atât timp cât ii place ceea ce face. Trebuie să ții cont de clienți, de nevoile lor, de schimbările care apar mereu în piață.

Cum arată o zi de muncă pentru tine?

Pentru mine nicio zi nu arată la fel, nu fac niciodată aceleași lucruri. Sunt zile în care lucrez 4h/zi sau altele în care dacă este necesar lucrez și 10h/zi. O zi din viața unui agent imobiliar e ca un mountain-rousse.

Cum definești succesul?

Succesul este finalitatea mai multor acțiuni, în primul rând clienți mulțumiți. Dacă ei sunt mulțumiți, te vor recomanda cu drag mai departe, iar acest lucru generează mai multe tranzacții, realizări importante, implicit satisfacție și succes.

Cum poți obține rezultate reale din primele luni?

Cred că din momentul în care începi activitatea, după cursul de bază, trebuie să treci foarte repede la acțiune, să fii prezent oriunde și oricând se întâmplă ceva, să începi să faci tu lucrurile. De asemenea, este bine să faci totul ca la carte. Eu asta am făcut, iar după primele luni am avut deja rezultate, destul de mărețe pentru un începător. În primul an am intrat în Executive Club, un club dedicat profesioniștilor RE/ MAX la nivel mondial.

 


Citeşte continuarea interviului
în eBook-ul ”Femei de succes în imobiliare - ediția 2019 

DESCARCĂ GRATUIT


 

Vrei să afli mai multe despre povestea de succes a Adelei? Aceasta a acordat un interviu în exclusivitate echipei RE/MAX ROMÂNIA pe care îl poți citi integral dacă descarci gratuit eBook-ul ”Femei de succes în imobiliare - ediția 2019”.

Vei afla care este cuvântul cheie de succes al unui job în imobiliare pentru Adela și cum reușește ea să gestioneze provocările profesionale și să-și creeze propriul noroc. De asemenea vei descoperi și alte povești inspiraționale ale femeilor de succes din rețeaua RE/MAX România.

 

Află ultimele noutăți de la RE/MAX