[Interviu Femei de Succes 2021] Gina Ghiță, Broker/Owner RE/MAX Impact București

Timp de citire: 7 min
Share this Share on email Share on twitter Share on linkedin Share on facebook

Gina Ghiță

Este o provocare fără doar și poate, să menții un echilibru între viața profesională și cea personală. Ideea este să îți placă ceea ce faci. Dacă îți place ceea ce faci atunci cei apropiați cu siguranță vor vedea entuziasmul, pasiunea și dedicarea ta. Cine s-ar putea opune unei viziuni mărețe?

În ceea ce mă privește sunt soție și mamă a doi copii. În momentele în care pare că nu mai știu cum să le îmbin, îmi spun mereu că mamele au puteri supranaturale și cumva apare și soluția, apoi se face lumină. Totul este posibil dacă există voință. - Gina Ghiță, Broker/Owner RE/MAX Impact, București

Cum ai ajuns să lucrezi în domeniul imobiliar?

Decizia de a lucra în imobiliare am luat-o împreună cu soțul meu, Marius Ghiță, după ce am participat împreună la un workshop de vânzări susținut de către Lorand Soares Sasz, în 2018. În cadrul prezentării, a menționat că dacă vom lua în calcul să începem un business în imobiliare, atunci cu RE/MAX trebuie să lucrăm, pentru că sunt cei mai buni.

În jurul meu aveam exemple de oameni care lucrau în imobiliare de ani de zile, care păreau să fie încântați de ceea ce făceau, însă ei lucrau pe cont propriu și părea că fac lucrurile intuitiv, ceea ce nu era o opțiune pentru noi.

Ideea a prins contur și întrebarea la care am răspuns, a fost: “alături de cine putem evolua rapid și de la cine putem învăța tot ce avem nevoie încât să excelăm?” Puterea rețelei, sistemul de lucru, experiența de 50 de ani, au fost doar câteva dintre elementele decisive în a alege RE/MAX. Astfel, în februarie 2019 am deschis, cu entuziasm, biroul nostru –RE/MAX Impact.

3 satisfacții pe care nu le-ai putea obține la un alt job:

Recunoștința din partea clienților pentru că le-am fost alături într-un moment important din viața lor. Interacțiunea cu oamenii pe care îi întâlnim zilnic este de neprețuit, am întâlnit clienți cu adevărat deosebiți, cu care voi păstra legătura pentru toată viața. Posibilitatea de a-mi organiza și optimiza timpul de lucru și modul de lucru astfel încât să devin cea mai bună versiune a mea, să pot evolua continuu, fără piedici, fără limite.

Latura financiară constituie un stimulent puternic în îndeplinirea obiectivelor personale. Domeniul imobiliar este unul dintre cele mai bine remunerate domenii din lume.

Vrei să afli mai multe despre povestea de succes a Ginei? Aceasta a acordat un interviu în exclusivitate echipei RE/MAX ROMÂNIA pe care îl poți citi integral dacă descarci gratuit eBook-ul ”Femei de succes în imobiliare - ediția 2021”.

Vei afla care este cuvântul cheie de succes al unui job în imobiliare pentru Gina și cum reușește ea să gestioneze provocările profesionale și să-și creeze propriul noroc. De asemenea vei descoperi și alte povești inspiraționale ale femeilor de succes din rețeaua RE/MAX România.

 


Descoperă și alte povești inspiraționale
în eBook-ul ”Femei de succes în imobiliare - ediția 2021

BNR_FEMEI_3_v2

 

Află ultimele noutăți de la RE/MAX