[Interviu - Femei de Succes 2021] Ioana Popa, Sales Associate RE/MAX Optimus

Timp de citire: 5 min
Share this Share on email Share on twitter Share on linkedin Share on facebook

„Succesul în imobiliare înseamnă să fii apreciat de clienții cu care ai lucrat, să fie mulțumiți de serviciile oferite și să te recomande și altor persoane, să fii apreciat de colegi și colaboratori, precum și să ai rezultate financiare care să îți permită realizarea unor obiective personale.” - Ioana Popa, Sales Associate  - Agenția imobiliară RE/MAX Optimus București.

Ioana Popa

Ce înseamnă să fii femeie în domeniul imobiliarelor?

În prezent, în România, consider că femeile nu sunt apreciate la valoarea reală. Totuși, de cele mai multe ori pot considera că în acest domeniu a reprezentat un avantaj, existând mai multă disponibilitate și încredere din partea
clienților de a colabora cu o femeie. RE/MAX a încurajat tot timpul recrutarea femeilor, acest lucru se vede și din numărul destul de mare de agente din rețea precum și din rezultate lor foarte bune. În 2020 Top 10 național al rețelei RE/MAX este format predominant din femei.

Ce te motivează cel mai mult în carieră, la job-ul de zi cu zi?

Principalele avantaje în dezvoltarea carierei în imobiliare consider că au fost: seriozitatea, perseverența, relațiile pe care le dețin și care mi-au adus o serie de recomandări. De asemenea experiența și suportul celor cu care am lucrat au fost foarte importante.

3 satisfacții pe care nu le-aș putea obține la un alt job:

  1. Posibilitatea de a vedea și a mă ocupa de proprietăți speciale, mai ales în cazul în care îți și place acest lucru.

  2. Poți avea rezultate financiare foarte bune, pe care la un job normal nu le poți aștepta având în vedere limitareadată de un salariu lunar în general fix.

  3. Cunoașterea multor persoane: clienți, colegi, colaboratori de la care ai întotdeauna ceva de învățat.

Vrei să afli mai multe despre povestea de succes a Ioanei? Aceasta a acordat un interviu în exclusivitate echipei RE/MAX ROMÂNIA pe care îl poți citi integral dacă descarci gratuit eBook-ul ”Femei de succes în imobiliare - ediția 2021”.

Vei afla care este cuvântul cheie de succes al unui job în imobiliare pentru Ioana și cum reușește ea să gestioneze provocările profesionale și să-și creeze propriul noroc. De asemenea vei descoperi și alte povești inspiraționale ale femeilor de succes din rețeaua RE/MAX România.


Descoperă și alte povești inspiraționale
în eBook-ul ”Femei de succes în imobiliare - ediția 2021
DESCARCĂ GRATUIT BROȘURA

 


 

Află ultimele noutăți de la RE/MAX