[Interviu Femei de Succes 2021] Ramona Casian, Sales Associate RE/MAX Partners Cluj-Napoca

Timp de citire: 6 min
Share this Share on email Share on twitter Share on linkedin Share on facebook

Casian Ramona"Cred că orice ai vrea să faci în viață trebuie să înveți tot timpul, pentru că lucrurile se schimbă, evoluează, iar tu trebuie să ții pasul cu ele, să îți găsești locul și să te reinventezi, apoi urmează practica și astfel excelezi. Da, experiența anterioară a avut un mare cuvânt de spus deoarece relația cu oamenii este una complexă iar experiența mea anterioară m-a ajutat să relaționez foarte ușor cu clienții. Când am decis să întru în acest domeniu, mi-am spus clar că trebuie să fi u alături de un brand de profesioniști." - Ramona Casian, Sales Associate RE/MAX Partners Cluj-Napoca

 

Cum ai ajuns să lucrezi în domeniul imobiliar?

După o viață de activitate de vânzări în alimentație publică am schimbat total domeniul. Drumul alături de RE/MAX a început acum doi ani de zile, deși nici înainte, acest domeniu nu îmi era străin. Pe parcursul anilor m-am mai ocupat de unele vânzări de imobile, însă doar ocazional, pregătirea mea și toată activitatea de până atunci fi ind în domeniul HORECA.

Schimbarea a venit odată cu familia, deoarece doream bussines-ul meu în continuare, dar nu cu toate responsabilitățile și lipsa timpului. Deoarece îmi doream să activez într-un domeniu în care să mă simt bine, am ales imobiliarele. Iar RE/MAX a fost alegerea perfectă.

3 satisfacții pe care nu le-ai putea obține la un alt job:

Pot să îmi împletesc foarte bine și ușor, viața personală cu cea profesională. Am libertatea de a lua decizii și de a-mi face programul cum doresc. Și foarte important e acel sentiment de împlinire când vezi bucuria și emoția clienților care tocmai au încheiat o tranzacție cu ajutorul tău. Pentru mine menținerea echilibrului între viața personală și profesională nu a fost o problemă. Pot să mă adaptez ușor la toate situațiile pe care le întâmpin.

Vrei să afli mai multe despre povestea de succes a Ramonei? Aceasta a acordat un interviu în exclusivitate echipei RE/MAX ROMÂNIA pe care îl poți citi integral dacă descarci gratuit eBook-ul ”Femei de succes în imobiliare - ediția 2021”.

Vei afla care este cuvântul cheie de succes al unui job în imobiliare pentru Ramona și cum reușește ea să gestioneze provocările profesionale și să-și creeze propriul noroc. De asemenea vei descoperi și alte povești inspiraționale ale femeilor de succes din rețeaua RE/MAX România.

 


Descoperă și alte povești inspiraționale
în eBook-ul ”Femei de succes în imobiliare - ediția 2021

BNR_FEMEI_3_v2

 

Află ultimele noutăți de la RE/MAX