[Interviu Femei de Succes 2021] Silvana Lukacs, Manager RE/MAX Magnum București

Timp de citire: 5 min
Share this Share on email Share on twitter Share on linkedin Share on facebook

Silvana Lukacs"Pentru a deveni lider în domeniul tău, ai nevoie de o rețetă compusă din mai multe ingrediente: muncă, disciplină, educație, perseverență, dezvoltare și neapărat implicare și dedicare.

Zilele din viața agenților imobiliari nu sunt niciodată plictisitoare, monotone sau parte din rutină. Acestea sunt pline de activități, întâlniri cu oameni noi, studii." - Silvana Lukacs, Manager RE/MAX Magnum București.

Cum ai ajuns să lucrezi în domeniul imobiliar?

Am început să lucrez ca agent imobiliar în septembrie 2016, la o săptămână după ce am sosit în București, fiind de loc din orașul Petrila, județul Hunedoara. Am avut parte de suport și susținere din partea colegilor mei, fiind prima oară când interacționam cu acest domeniu.

Pregătirea educațională ne ajută în orice context. Pentru mine a contat în măsura în care nu vândusem niciodată case, lucrând într-o companie de MLM timp de 2 ani cu o componentă de vacanțe, m-a ajutat să mă integrez ușor, să înțeleg care sunt pașii și cât de important este să ne înțelegem clienții, să le venim în ajutor cu componente specifice nevoilor lor pe acest segment, într-un timp cât mai scurt pentru a le putea oferi o experiență prin colaborarea cu noi.

3 satisfacții pe care nu le-ai putea obține la un alt job:

Cred că satisfacțiile diferă de la etapă la etapă și de la persoană la persoană, însă aș enumera aici: mulțumirea clienților atunci când împreună cu noi își finalizează în cele mai bune condiții tranzacțiile. Mulțumirea clienților pentru consilierea pe care o primesc ajutându-i să aleagă ceea ce e mai bun pentru ei dintr-o plajă de produse similare dar totuși atât de diferite, relațiile pe care le creezi în timp cu clienții, flexibilitatea programului și cel mai important lucru, faptul că nu există limite în evoluție profesională, nu există limită financiară, singurii care își pot pune limite în aceste segmente suntem noi.

Vrei să afli mai multe despre povestea de succes a Silvanei? Aceasta a acordat un interviu în exclusivitate echipei RE/MAX ROMÂNIA pe care îl poți citi integral dacă descarci gratuit eBook-ul ”Femei de succes în imobiliare - ediția 2021”.

Vei afla care este cuvântul cheie de succes al unui job în imobiliare pentru Silvana și cum reușește ea să gestioneze provocările profesionale și să-și creeze propriul noroc. De asemenea vei descoperi și alte povești inspiraționale ale femeilor de succes din rețeaua RE/MAX România.

 


Descoperă și alte povești inspiraționale
în eBook-ul ”Femei de succes în imobiliare - ediția 2021

BNR_FEMEI_3_v2

 

Află ultimele noutăți de la RE/MAX