[Interviu Femei de Succes 2021] Simona Marcu, Broker/ Owner RE/MAX Masters, Suceava

Timp de citire: 5 min
Share this Share on email Share on twitter Share on linkedin Share on facebook

Simona Marcu"Succesul în imobiliare se traduce prin satisfacțiile primite din partea clienților mulțumiți. Atenția asupra detaliilor, consilierea clienților și suportul oferit se reîntorc ulterior în succesul agentului imobiliar.

Femeile sunt atente la detalii și eu sunt de părere că tocmai detaliile sunt ceea ce face diferența în reprezentarea imobiliară a clienților noștri, dar și ceea ce conferă ulterior o parte a succesului." - Simona Marcu, Broker/ Owner RE/MAX Masters, Suceava

 

Cum ai ajuns să lucrezi în domeniul imobiliar?

Debutul meu în sectorul imobiliar a început odată cu achiziționarea francizei RE/MAX, aproximativ acum un an și jumătate. Dacă ar fi să personalizez puțin răspunsul, pot puncta faptul că această franciză a fost pe atunci un cadou din partea soțului meu, care se pare că mă vedea potrivită înainte ca eu sa încep.

Prima întâlnire cu RE/MAX a fost la Convenția națională din 2019, din Cluj.

Crezi că domeniul imobiliar este mai potrivit pentru femei?

Imobiliarele sunt despre oameni și diferența se face prin atenția oferită detaliilor. Latura feminină este atentă la detalii și eu consider un avantaj activarea în acest domeniu, empatia și latura emoțională fiind un atu în procesul imobiliar.

RE/MAX nu face diferența între femei și bărbați în acest domeniu, dar totodată se pot remarca rezultate frumoase obținute de o mare parte dintre colegele noastre, ca dovadă a mediului potrivit pentru activarea noastră, a femeilor, în acest sector.

Vrei să afli mai multe despre povestea de succes a Simonei? Aceasta a acordat un interviu în exclusivitate echipei RE/MAX România pe care îl poți citi integral dacă descarci gratuit eBook-ul ”Femei de succes în imobiliare - ediția 2021”.

Vei afla care este cuvântul cheie de succes al unui job în imobiliare pentru Simona și cum reușește ea să gestioneze provocările profesionale și să-și creeze propriul noroc. De asemenea vei descoperi și alte povești inspiraționale ale femeilor de succes din rețeaua RE/MAX România.

 


Descoperă și alte povești inspiraționale
în eBook-ul ”Femei de succes în imobiliare - ediția 2021

BNR_FEMEI_3_v2

 

Află ultimele noutăți de la RE/MAX