[Interviu Femei de Succes 2022] Andra Iancu, Sales Associate RE/MAX Magnum

Timp de citire: 7 min
Share this Share on email Share on twitter Share on linkedin Share on facebook

andra iancu L-1 site

 

Cu riscul de a părea un stereotip, îmi încep fiecare zi prin a-mi face patul. Eu cred foarte mult în crearea de obiceiuri sănătoase, efectuate cu o consecvență germanică, cu un timp gestionat eficient.

Fac tot posibilul să nu am amânări, să nu îmi pierd timpul inutil, să respect promisiunile (inclusiv cele făcute mie) și să mă bucur de acest parcurs, de fiecare mică / mare reușită și să nu mă supăr foarte tare (să nu mă blochez) de inerentele eșecuri.

- Andra Iancu, Sales Associate RE/MAX Magnum

 

Ce te-a determinat să intri în domeniul imobiliar?

Interesul meu față de acest domeniu s-a manifestat încă din perioada primului meu job, unde îmi perfecționam abilitățile în vânzări. Într-un fel, imobiliarele m-au ales pe mine și cred că au făcut o alegere bună. Sunt într-o echipă de top, în brandul nr 1, în cea mai emergentă industrie și pentru mine este o onoare, un obiectiv atins.

Ce înseamnă să fii agent imobiliar în România?

Din punctul meu de vedere și al experienței de până acum, a fi agent imobiliar reprezintă un rol mult mai complex decât pare la prima vedere. Dincolo de a fi determinat, ambițios, om de oameni, bun comunicator, într-o constantă dinamică și dorința de a te perfecționa cu tot felul de cursuri și a fi informat precum un ziarist cu tot ce apare nou și poate influența zona de imobiliare, de fapt, ca orice altă meserie, este vorba de sute de ore dedicate, mii de pași parcurși, antrenament zilnic și un dram de noroc. Și bineînțeles, având în vedere faptul că activez în România, provocarea numărul 1 rămâne educarea pieței.

2sq

Cum te responsabilizează acest rol?

Avem o vorbă în grupul Magnum: ”Începe ziua cu vibe-ul ridicat și fii atent la tine, să nu fii sub linie”. Prin asta vreau să zic că activitatea mea în imobiliare îmi permite să mă dezvolt spre cea mai bună variantă a mea și mă obligă să mă mențin (dacă vreau performanță) peste linie, dincolo de mediocritatea lucrurilor făcute superficial, depășindu-mi limitele personale.

Vrei să afli mai multe despre povestea de succes a Andrei? Aceasta a acordat un interviu în exclusivitate echipei RE/MAX ROMÂNIA pe care îl poți citi integral dacă descarci gratuit eBook-ul ”Femei de succes în imobiliare - ediția 2022”.

Vei afla care este cuvântul cheie de succes al unui job în imobiliare pentru Andra și cum reușește ea să gestioneze provocările profesionale și să-și creeze propriul noroc. De asemenea vei descoperi și alte povești inspiraționale ale femeilor de succes din rețeaua RE/MAX România.

 


Descoperă și alte povești inspiraționale
în eBook-ul ”Femei de succes în imobiliare - ediția 2022

1200x300-cta

 

Află ultimele noutăți de la RE/MAX