[Interviu Femei de Succes 2022] Alina Alinie, Sales Associate, RE/MAX Orizont

Timp de citire: 7 min
Share this Share on email Share on twitter Share on linkedin Share on facebook

Untitled design (4)

Echilibrul între viața profesională și cea personală îl obțin fiind 100% acolo unde sunt, cu introspecție, awareness of my mental talk și a emoțiilor pe care le simt. Când muncesc sunt foarte prezentă, la fel și atunci când sunt lângă cei dragi acasă.


Am mereu liste ”to-do”, dacă acasă îmi vine ceva în minte legat de birou, scriindu-l pe listă pot elimina presiunea mentală. Iar meditația pe care o fac când termin munca mă ajută să mă recalibrez. Pe lângă faptul că mă încarcă de energie, aduce cu ea și o separare între ce s-a întâmplat la birou și ce e acasă.

Alina Alinie, Sales Associate RE/MAX Orizont

 

Ce te-a determinat să intri în domeniul imobiliar?

Am decis să activez în acest domeniu pentru că ador să lucrez cu oamenii. De mult mă pasiona acest subiect, mi se părea interesant conceptul de staging, de vizionare, negociere, investiție, dar nu mi-a trecut prin cap să încerc.


Asta până în decembrie 2020, când sora mea își căuta să cumpere o casă și agenții nu o sunau înapoi. Am observat acolo un gap, o nevoie de servicii făcute bine. De asta, atunci când am ajuns la Brașov la o întâlnire cu prietenele și Daniela a povestit că are un birou RE/MAX, instant m-am hotărât să mă alătur în sfârșit acestui domeniu.

Ce înseamnă să fii agent imobiliar în România?

Pentru mine, a fi agent imobiliar în România înseamnă aportul meu în a aduce schimbări pozitive în societate. Prin activitatea în segmentul imobiliar pot fi persoana ce doresc să o întâlnesc la ghișee, instituții, etc.


Într-o piață atât de acerbă, asemănată de multe ori cu o “junglă”, văd foarte mult potențial ”to stand out”. Clienții nu sunt obișnuiți cu o agentă care vorbește frumos și răspunde la telefon mereu. Observ schimbarea în oameni în urma interacțiunii noastre. Ador să fiu agent în România.

4sq

Cum te responsabilizează acest rol?

Rolul de agent imobiliar îmi disciplinează întreaga viață. Pentru a avea succes în activitatea profesională, e nevoie de punctualitate, perseverență și implicare. Pot avea randament într-o zi de muncă dacă sunt odihnită, dacă am informațiile pregătite mereu cu un pas înainte, dacă arăt și mă comport impecabil. Toate aceste responsabilități sunt construite de muncă personală efectuată în afara biroului.

Vrei să afli mai multe despre povestea de succes a Alinei? Aceasta a acordat un interviu în exclusivitate echipei RE/MAX ROMÂNIA pe care îl poți citi integral dacă descarci gratuit eBook-ul ”Femei de succes în imobiliare - ediția 2022”.

Vei afla care este cuvântul cheie de succes al unui job în imobiliare pentru Alina și cum reușește ea să gestioneze provocările profesionale și să-și creeze propriul noroc. De asemenea vei descoperi și alte povești inspiraționale ale femeilor de succes din rețeaua RE/MAX România.

 


Descoperă și alte povești inspiraționale
în eBook-ul ”Femei de succes în imobiliare - ediția 2022

1200x300-cta

 

Află ultimele noutăți de la RE/MAX