[Interviu Femei de Succes 2022] Lorena Baciu, Sales Associate RE/MAX Grow

Timp de citire: 7 min
Share this Share on email Share on twitter Share on linkedin Share on facebook

Lorena Baciu nou

 

A fi consultant imobiliar implică de multe ori și provocări. Viața profesională și cea personală se cam îmbină, nu este ca și când ai lucra după un program.

Te pot suna clienții și la prima oră, poți să ai programări și în weekend etc. Dar este o meserie foarte frumoasă, pe de altă parte, îți permite să ai un program flexibil și să-ți faci agenda după bunul plac.

- Lorena Baciu, Sales Associate RE/MAX Grow

Ce înseamnă să fii agent imobiliar în România?

A fi agent imobiliar în România reprezintă o provocare pentru care trebuie să te încarci cu răbdare. Dacă ajungi să ai această răbdare, vei ajunge un agent imobiliar de succes. Răbdarea constă în timpul pe care tu vrei să-l aloci, să-l investești în tine și în educația ta, pentru a crește frumos și a pune temeliile unui business de succes.

Trebuie să ne reinventăm în mod continuu și să răspundem schimbărilor care survin odată cu trecerea timpului. Trebuie să ne uităm la persoana care am fost ieri și să ne gândim la persoana care vrem să devenim mâine.

Cum te responsabilizează acest rol?

La fel ca și cei peste 140.000 de agenți la nivel global, așa și eu doresc să continui povestea începută acum peste 49 de ani. O poveste de succes care a început de la zero și a evoluat într-un mod formidabil. Suntem o întreagă comunitate care vrem să scalăm acest business și să-l ducem la cel mai înalt nivel.

Așa cum bazele unei case se pun cărămidă cu cărămidă, la fel și în RE/MAX fiecare agent ajută la dezvoltarea lui și creșterea în timp. A ajutat la formarea uneia din cele mai mari rețele cu oameni conectați continuu, oameni care pot colabora și care sunt strâns legați prin toate evenimentele care au loc, atât pe plan local, național, cât și mondial.

7sq

Prin ce simți că tu contribui la imaginea industriei noastre?

Consider că eu contribui la imaginea industriei imobiliare prin calitatea servicilor pe care le ofer clienților mei și modul în care le arăt clienților mei de ce acest BRAND este cea mai bună soluție în nevoile lor imobiliare. Iubesc să le explic tot procesul de tranzacționare împreună cu un agent RE/MAX de partea lor.

Având în vedere faptul că RE/MAX este o franciză, are cel mai complex și frumos sistem care ajută la soluționarea nevoilor clienților noștri. Fiind numărul unu în imobiliare, RE/MAX nu este altceva decât o forță mondială datorită oamenilor care au construit-o.

Vrei să afli mai multe despre povestea de succes a Lorenei? Aceasta a acordat un interviu în exclusivitate echipei RE/MAX ROMÂNIA pe care îl poți citi integral dacă descarci gratuit eBook-ul ”Femei de succes în imobiliare - ediția 2022”.

Vei afla care este cuvântul cheie de succes al unui job în imobiliare pentru Lorena și cum reușește ea să gestioneze provocările profesionale și să-și creeze propriul noroc. De asemenea vei descoperi și alte povești inspiraționale ale femeilor de succes din rețeaua RE/MAX România.

 


Descoperă și alte povești inspiraționale
în eBook-ul ”Femei de succes în imobiliare - ediția 2022

1200x300-cta

 

Află ultimele noutăți de la RE/MAX