Investiția în franciza imobiliară RE/MAX

31 iulie 2017

franciza RE/MAX

banner-articol-investitia-in-franciza-remax-1.png

Piața imobiliară românească este una cu foarte mare potențial, iar deschiderea unei agenții imobiliare vine cu multiple oportunități, dar și provocări. În timp ce unii se bucură din start de succes, având acces la cunoștințele și uneltele specifice datorită unei francize imobiliare, alții trec prin încercările începutului unei agenții independente, descurajați de costurile mari și situații pentru care nu erau pregătiți.

Tu din care scenariu vrei să faci parte:

 • Să pornești cu know-how-ul unui lider în domeniu sau să înveți pe parcurs din propria experiență?
 • Să ai acces la stocuri de milioane și milioane de euro, cu zero investiție pentru tine sau să depui eforturi pentru a avea acces la astfel de avantaje?
 • Să ai costurile cu salariile zero sau să te străduiești să ții agenția pe linia de plutire?

De ce franciza imobiliară RE/MAX?

Franciza RE/MAX a fost proiectată în așa fel încât să te ajute să îți crești afacerea indiferent de experiența ta anterioară ca antreprenor în imobiliare. Tot ce va trebui să ştiţi despre imobiliare poate fi găsit în sistemul RE/MAX.

Resurse valoroase sunt disponibile pentru tine din prima zi la RE/MAX, permiţându-ţi să atragi şi să reţii încă de la început agenţi valoroşi şi motivaţi. Modelul RE/MAX atrage producători de top, deci vei petrece mai puţin timp pentru adaptarea training-ului şi mai mult timp pentru îndrumare şi recrutare. Performanţa inspiră şi stabileşte un mediu de muncă energic.

Suportul de care ai parte prin sistemul de franciză RE/MAX se reflectă în mai multe arii ale activității agenției:

 • Branding: Recunoaștere, încredere, reputație, renume;
 • Marketing: Strategii de promovare eficientă, creștierea reputației;
 • Educație:  Profesionalizare, standardizare și educare agenți;
 • Rețea: Colaborare, putere de negociere, bază de date comună, optimizarea timpilor pentru tranzacție;
 • Tehnologie: Suport, optimizare costuri, CRM și un site performant, externalizare servicii și focusare pe activitatea principală;
 • Sistem de vânzare: Comision zero, listare exclusivă, sistem de asociere, promovare cu locație, valoare adăugată pentru agenți, siguranță;
 • Evenimente: Împărtășirea celor mai bune practici, crearea de relații, creșterea energiei, educație, fun.

Pentru tine, ca antreprenor, franciza RE/MAX este o adevărată oportunitate - o afacere ”la cheie” cu investiție minimă și cu un potențial rapid de creștere.

header-email-remax-franciza.png

Pachetul financiar de franciză RE/MAX

Ca orice retea de francize, franciza RE/MAX are o structura financiara compusa din trei puncte:

 1. Redevența inițială de franciză
 2. Redevențele lunare de continuitate
 3. Redevența lunară de tehnologie

1. Redevența inițială de franciză

Redevența inițială de franciză îți acordă dreptul de a folosi conceptul de proprietate cu toate beneficiile incluse pentru o perioadă de 5 ani de la data semnării contractului. Investiția inițială este de 7.900 euro, în funcție de orașul în care dorești să deschizi agenția. Această redevență include tot pachetul de know-how, training-urile necesare, pachetul de marketing de start, accesul la sistemele de tehnologie și de promovare.

În cadrul RE/MAX punem mare accent pe educarea broker ownerilor și agenților în egală măsură, deoarece profesionalismul și succesul tău și al colaboratorilor tăi depind foarte mult de educație. De accea, am creat Academia RE/MAX - un amplu program de educație pentru Broker Owner și pentru agenți, cu resurse disponibile 24/7 și peste 100 de materiale educaționale. Pachetul de training pentru Broker Owner include peste 200 de ore de training specific de real-estate.

”Franciza RE/MAX îți oferă instrumentele necesare în derularea cu succes a afacerii. În plus, brandul nr. 1 mondial e un avantaj absolut imbatabil, care dincolo de oportunitățile de business îți dă o energie unică.” Răzvan Cuc, Președinte RE/MAX România

2. Redevența lunară de continuitate

Redevența lunară de continuitate include un pachet de servicii oferite lunar de RE/MAX România catre biroul francizat, printre care se numără:

 • Consultanța și asistența permanentă a activității tale;
 • Dezvoltarea activităților și instrumentelor de marketing;
 • Dezvoltarea continuă a sistemului de franciză și protecția mărcii;
 • Rețeaua partenerilor francizați și schimbul de know-how;
 • Întâlniri frecvente, evenimente, convenții RE/MAX etc.

Această redevență are o componentă fixă lunară și una variabilă procentuală calculate din comisioanele încasate de biroul francizat.

”Suportul e total - 24/7 - atât juridic, marketing, administrativ, cât și pentru activitățile de intermediere în teren. RE/MAX e o familie, iar într-o familie nimeni nu e lăsat în urmă sau uitat.” Gabriel Plesca – Broker Owner RE/MAX Joy Oradea

3. Redevența de tehnologie pentru birou

Echipa RE/MAX România, în colaborare cu specialiști în domeniul IT, au dezvoltat și implementat cel mai performant CRM imobiliar din piață - MaxIMO CRM. Acesta depășește funcția unui simplu program de gestiune a ofertelor și clienților, fiind o unealtă cheie pentru managementul agentului și al biroului.

Aplicația mobilă vine în completarea celei de desktop, ceea ce permite tuturor să acceseze baza de date MaxIMO CRM de oriunde s-ar afla. 

Redevența de tehnologie include următoarele beneficii:

 • website www.remax.ro;
 • MaxIMO CRM;
 • Aplicația CRM pentru mobil;
 • Design Center – platform care genereaza designul pt materialele de promovare;
 • Cont de email personalizat pe utilizator;
 • CRM specific pentru recrutare

”Inițial, deschiderea unui birou independent pare soluția mai ieftină. Dar costurile tale ca și independent cresc exponențial, vei suporta singur multe din cheltuieli, altora nu le vei putea face față și riști să ajungi în afara pieței.” Mircea Drăguș - Broker Owner RE/MAX Invest, Cluj-Napoca

Investiția într-o franciză imobiliară RE/MAX este redusă pentru cât de multe primești în schimb, de la suport, la veniturile câștigate. Odată cu investiția în franciza RE/MAX, în doar câteva luni înveți și beneficiezi de întreaga experiență de 43 de ani a brandului, de un sistem mereu perfecționat pentru a funcționa în condițiile pieței actuale.

 

banner-articol-franciza

Publicat de Kati Rosca

Kati este o persoană sinceră, corectă, organizată și creativă. Corectitudinea și sinceritatea sunt 2 valori importante pe care le apreciază la oameni. Este pasionată de cărți și călătorii. Absolventă a 2 facultăți, Litere și Drept. Îi place ceea ce face și se dedică 100 % pentru aceasta.