Îți deschizi o afacere în 2021? Ce părere ai de o franciză imobiliară?

Timp de citire: 6 min
Share this Share on email Share on twitter Share on linkedin Share on facebook

Fiecare început de an înseamnă o șansă nouă de a progresa. Anul 2021 vine cu un context economic nesigur, iar multe business-uri trebuie să își schimbe strategia, adaptând-o acestuia. Numeroase afaceri au avut de suferit în această perioadă. Domenii precum evenimentele, HoReCa, turismul au fost afectate semnificativ de criza sanitară din 2020.

De ce să deschizi o agenție imobiliară în franciză
 
Mulți dintre antreprenori care și-au văzut afacerile afectate de restricții caută noi oportunități, fructificând experiența dobândită în aceste zone. Pe de altă parte, multe persoane își doresc o schimbare și fac acum primul pas în zona antreprenoriatului.
 
 
Indiferent de categoria din care faci parte, o agenție imobiliară în franciză ar putea fi noua ta afacere de succes. Piața imobiliară se va bucura mereu de interesul publicului, iar în această perioadă nu a avut foarte mult de suferit. Oamenii care lucrează în domenii care nu au fost afectate de criza sanitară și restricțiile impuse și-au păstrat nivelul veniturilor și se gândesc în continuare la achiziția unei locuințe. Cerere există pe piață așadar, iar specialiștii apreciază că aceasta se va menține la un nivel constant și în 2021.
 
Citește și: Studiu: Impactul COVID-19 asupra pieței imobiliare europene

3 motive pentru a alege o agenție imobiliară în franciză

O afacere imobiliară este așadar o idee validă în acest context economic. De ce să alegi însă franciza imobiliară, mai degrabă decât deschiderea unei agenții pe cont propriu? Ai mai jos câteva motive pe care să le iei în calcul.

Ai din start premisele unei afaceri profitabile

Franciza imobiliară este o afacere la cheie, în care ai șansa de a te dezvolta rapid, beneficiind de know how-ul francizei. Franciza imobiliară RE/MAX, de exemplu, oferă un pachet de suport complex, ce include resurse în domeniul IT, al marketingului, dar și în cel tehnologic sau juridic. Pe scurt: beneficiezi de tot suportul de care ai nevoie pentru a te dezvolta rapid.
 
Cu o experiență de mai bine de 4 decenii, RE/MAX îți pune la dispoziție un sistem perfecționat pentru a funcționa în condițiile pieței actuale. Totul este gândit pentru ca tu să ai profit în cel mai scurt timp posibil.
 
Citește și: Vrei să deschizi o agenție imobiliară în franciză? Iată trei pași pe care trebuie să îi parcurgi

Începi rapid, nu pierzi timp pentru a descoperi „secretele” business-ului

Într-o perioadă de incertitudine economică, nimeni nu are timp să experimenteze pentru a găsi cele mai bune soluții. Alăturându-te unei francize imobiliare de succes, beneficiezi de sprijinul de care ai nevoie din partea unui specialist al domeniului. În aceste condiții, îți poți crește afacerea chiar și atunci când nu ai experiență anterioară în domeniul imobiliar.

Brandul tău este de la început unul cunoscut pe piață

Ai nevoie de luni și poate de ani pentru a face cunoscută o agenție imobiliară nou înființată. Lucrurile stau însă diferit atunci când lucrezi sub umbrela unui brand puternic. Dezvoltarea afacerii tale este mai rapidă, iar tu te poți concentra pe îmbunătățirea cunoștințelor în legătură cu piața, dezvoltarea relațiilor sau a propriilor abilități de negociator.
 
Anul 2021 va avea cu siguranță provocările sale. Pentru mulți oameni însă aceste provocări ar putea veni cu oportunități, iar deschiderea unei afaceri imobiliare în franciză ar putea fi acea oportunitate pentru tine.
 
 
 

Click me

 

Află ultimele noutăți de la RE/MAX