Mircea și Angela Drăguș deschid o nouă agenție RE/MAX în Florești, Cluj

26 mai 2017

interviuri

test1.pngDupă  experiența acumulată în RE/MAX România, Mircea Drăguș, din poziția de Manager de Dezvoltare și Angela Drăguș, din poziția de Sales Associate al RE/MAX Grup de Lux, au hotărât să își deschidă propriul birou RE/MAX în Florești, cea mai mare comună din România, o zonă cu un potențial imobiliar uriaș.

Ce a însemnat RE/MAX pentru evoluția carierei lor profesionale, ce i-a motivat să deschidă un birou francizat RE/MAX și care sunt planurile de viitor, aflăm chiar de la Mircea și Angela Drăguș.

Kati Roșca:
Felicitări, Mircea și Angela Drăguș, pentru decizia de a deschide un birou francizat RE/MAX! Ce v-a motivat să luați această decizie?

Mircea Drăguș:
Activând în domeniul construcțiilor peste 20 de ani, am cochetat întotdeauna cu afacerile imobiliare, vânzând sau cumpărând proprietăți, lucrând în barter cu dezvoltatorii.

Colaborarea cu RE/MAX România din poziția de Manager de Dezvoltare m-a ajutat să înțeleg la un alt nivel piața locală, agențiile imobiliare, modul de lucru al acestora și, comparându-le cu tipul de afacere RE/MAX, am decis ca acesta din urmă este cel mai potrivit model de business pentru mine.

RE/MAX este singurul care, pe lângă sprijin, logistică, marketing, educație și training, ne oferă o echipă de colaboratori și prieteni atât la nivel local, național, cât și internațional.

Angela Drăguș:
A fost simplu: ca și agent RE/MAX în Grup de Lux, alegerea a venit de la sine. Dacă nu ar fi fost RE/MAX nu aș fi fost niciodată agent imobiliar - este singurul mod de lucru care mi se potrivește. Când ne-am hotărât să deschidem o agenție a fost de la sine înțeles că va fi RE/MAX.

Încheiați un capitol din cariera voastră. Ce a însemnat RE/MAX pentru voi până acum?

M.D.:
RE/MAX a însemnat pentru mine o echipă minunată cu care am lucrat, am descoperit un sistem de lucru și, mai ales, o oportunitate de afacere. Dar RE/MAX a mai însemnat și posibilitatea interacțiunii cu oameni deosebiți - antreprenori adevărați, broker owneri și agenți imobiliari din RE/MAX, dar și a întâlnirii cu sute de oameni extraordinari care doresc să ne cunoască și să facă parte din familia RE/MAX.

A.D.:
În RE/MAX și mai ales în RE/MAX Grup de Lux, mă simt ca într-o familie. Am fost foarte bine primită, îndrumată și ajutată. Pe lângă o experienta profesională de valoare, ne-am distrat, am ieșit, am râs, am participat împreună la concursuri sportive.

Care sunt planurile pentru primul an de activitate al agenției?

M.D.:
În primul an, ne dorim să creștem echipa la un număr de 6 - 8 agenți imobiliari, să devenim o provocare pe piața din Florești. Ne va fi mai ușor, nu pornim de la zero. În plus, ne bazam pe colaborarea cu colegii noștri din Cluj.

Care sunt așteptările de la agenții cu care veți colabora și echipa pe care o veți forma?

A.D.:
Ne dorim ca echipa pe care o vom forma să înțeleagă rolul educației și să urmeze sistemul RE/MAX, să lucreze prin reprezentare exclusivă, să fie focusați pe client, să aibă clienți multumiți și fericiți. Astfel, membrii echipei noastre vor ajunge la încasările pe care le doresc.

De ce ați ales Floreștiul? Ce oportunități ați identificat pentru agenția voastră?

M.D.:
Am ales Floreștiul considerând ca ar fi o oportunitate pe piața imobiliară, având o piață dinamică, în creștere. Speram să putem deservi toată zona de vest a Clujului, dar și zona rurală adiacentă.

Ce sfaturi aveți pentru un broker imobiliar independent care se străduiește să obțină succese cu propria agenție imobiliară?

M.D.:
Am toată stima pentru Broker Ownerii cu agenții imobiliare locale independente. Efortul lor este enorm: trebuie singuri să-și facă publicitate, să aibă un sistem informațional, sunt responsabili de educația agenților, au eforturi salariale mari, fac investiții în mașini, site-uri, marketing, formarea unei baze de clienți etc.

La o franciză RE/MAX, o parte din acestea sunt preluate total sau parțial. În plus, datorită colaborării dintre agenții, avem o bază de clienți comună.Părerea mea este că reușita unei agenții imobiliare se poate realiza prin livrarea de educație  agenților și creșterea valorii servicilor prestate.

Odată cu noul birou RE/MAX deschis în Florești de cei doi antreprenori, rețeaua națională ajunge la un număr de 17 birouri. ”Planul RE/MAX de dezvoltare pentru România vizează 110 birouri francizate şi peste 1.000 de agenţi afiliaţi RE/MAX până în anul 2023”, declară Răzvan Cuc, Președinte RE/MAX România.

Acest plan este bazat pe acordarea unui suport total pentru agenţii şi francizaţii noştri, în educație, tehnologie, promovare şi branding, generând cel mai performat şi antreprenorial mediu de business în această industrie.


 

cta-descarca-brosura-remax26.05.png

 

Publicat de Kati Rosca

Kati este o persoană sinceră, corectă, organizată și creativă. Corectitudinea și sinceritatea sunt 2 valori importante pe care le apreciază la oameni. Este pasionată de cărți și călătorii. Absolventă a 2 facultăți, Litere și Drept. Îi place ceea ce face și se dedică 100 % pentru aceasta.