Next Level 2 - in noiembrie 2014 !

23 septembrie 2014

afaceri imobiliare, Evenimente RE/MAX, Next Level 2, RE/MAX, Remax Romania

banner home next level_ro

“Next Level in Real Estate” este primul training de acest gen in Romania adresat tuturor profesionistilor din imobiliare, un eveniment educational de amploare organizat de catre RE/MAX Romania din dorinta de a aduce un plus de valoare acestui segment in Romania.

La prima editie organizata la Bucuresti in iulie 2014, l-am avut alaturi de noi pe unul din primi 3 traineri internationali specializat in Real Estate, Gil Li-ran, Head of Marketing RE/MAX Israel, cu o experienta de peste 13 ani de training in real estate instruind peste 1500 de agenti in Europa, Asia si America de Nord.

Asadar, am hotarat sa organizam cea de a 2 a editie a acestui training : Next Level 2. Evenimentul va fi organizat in 2 orase importante din Romania dupa cum urmeaza:

  • 3 noiembrie 2014 in Cluj Napoca
  • 5-6 noiembrie 2014 in Bucuresti

Mai multe detalii  si inscrieri aici:

http://evenimente.remax.ro/nextlevel-cluj-napoca/

http://evenimente.remax.ro/nextlevel-bucuresti-noiembrie/

 

Va asteptam cu drag!

 

Publicat de Kati Rosca

Kati este o persoană sinceră, corectă, organizată și creativă. Corectitudinea și sinceritatea sunt 2 valori importante pe care le apreciază la oameni. Este pasionată de cărți și călătorii. Absolventă a 2 facultăți, Litere și Drept. Îi place ceea ce face și se dedică 100 % pentru aceasta.