Next Level 2 in Real Estate

24 aprilie 2015

Evenimente RE/MAX, Next Level in Real Estate, RE/MAX Romania

"Next Level 2 in Real Estate" este continuarea training-ului Next Level. Aceste training-uri specializate se adresează tuturor profesioniștilor din imobiliare.

https://www.youtube.com/watch?v=asWI-5eAM-E

Trainingul va trata multe subiecte de interes și educație în domeniul imobiliar, precum:
  • cel mai bun ghid de strategie pentru internet marketing
  • 6 STEPS – cum să creezi mesajul de marketing perfect
  • arată mai puțin, vinde mai mult - ghid de lucru cu cumpărătorii
  • de la vizionare la închidere - cum să îți îmbunătățești abilitațile de negociere
  • servicii excepționale pentru rezultate excepționale

Și de această dată îl vom avea alături pe unul din primii 3 traineri internaționali specializat în Real Estate, Gil Li-ran, Head of Marketing RE/MAX Israel, cu o experiență de peste 13 ani de training în Real Estate instruind peste 1500 de agenți în Europa, Asia și America de Nord.

Așadar, dupa două ediții în 2014, la Bucuresti și Cluj-Napoca, Gil Li-ran vă asteptă în data de15.05.2015 la o nouă ediție Next Level 2 in Real Estate – Cluj-Napoca.

Tariful de participare este de 49 EUR + TVA și include traducerea simultana, materialele de lucru, masa de pranz si pauzele de cafea.

Locurile în sală sunt limitate.

RE/MAX România susține ideea de educație deschisă în imobiliare și organizează evenimente / traininguri regulate pentru a oferi un valoros suport practic agenților, proprietarilor de birouri și tuturor celor interesați de acest domeniu.

Mai multe detalii  si inscrieri aici:

http://www.remax.ro/events/next2.aspx

Va asteptam cu drag!

 

inviatatie NL 2

 

 

 

Publicat de Kati Rosca

Kati este o persoană sinceră, corectă, organizată și creativă. Corectitudinea și sinceritatea sunt 2 valori importante pe care le apreciază la oameni. Este pasionată de cărți și călătorii. Absolventă a 2 facultăți, Litere și Drept. Îi place ceea ce face și se dedică 100 % pentru aceasta.