"Next Level" - un eveniment de succes in Timisoara

Timp de citire: 4 min
Share this Share on email Share on twitter Share on linkedin Share on facebook

remax-0313

 

 

"Next Level in Real Estate"  în Timișoara  ce a avut loc în 28.04.2015 a fost un adevarat succes.

Participanții au plecat plini de încredere și cu dorința de a aplica ceea ce au învățat.

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.835107269870370.1073741856.575444042503362&type=3

Iată și testimoniale de la participanți :

 " Ca si om de afaceri si membru al Bizz.Club Timisoara, ma bucur ca am ales sa particip la acest training. Desi nu sunt "inca" implicat direct in afaceri imobiliare, am reusit sa obtin foarte multe informatii relevante - ce pot fi aplicate de maine in orice domeniu care are legatura cu serviciile.

  Trainerul, Gil Li-ran, a reusit prin exemple concrete si pragmatice sa ne impartaseasca cei 3 piloni ai unei afaceri de succes, sa ne implice activ in situatii si exercitii si sa provoace schimbarea.

   Felicitari inca o data RE/MAX Romania, pentru acest demers in educarea pietei imobiliare din Romania!" - Calin Iepure, Antreprenor, Speaker, Trainer & Consultant in Business

 

"Am fost  placut surprins de seminarul  "Next Level" organizat de  RE/MAX Romania. Incepand de la primirea participantilor, traducerea evenimentului si asigurarea conditiilor de buna desfasurare cu coffe break si pranzul inclus denota o abordare profesionista, un nivel superior.  

Gil Li-ran s-a dovedit a fi un trainer energic si simpatic, care a atras atentia prin valoarea informatiei si modul clar si placut prin care a transmis-o.

In calitate de vanzator de imobil am aflat ce avantaje am daca lucrez cu agentii imobiliare si cum pot sa fac diferenta dintre profesionisti si  mediocri.   

Am aflat cat de putin reglementata este aceasta piata si cat de mare nevoie este pentru standardizare si cresterea calitatii serviciilor. Din acest punct de vedere nu pot decat sa laud aceasta initiativa RE/MAX Romania de educare a pietei" - Laszlo Fodor - manager Imocon S.R.L.

 

 

 

 

Află ultimele noutăți de la RE/MAX