Participă la cel mai mare studiu de piață realizat de RE/MAX și Veridio.ro

Timp de citire: 6 min
Share this Share on email Share on twitter Share on linkedin Share on facebook

Banner-Studiu-Imobiliar---Dec-fb-sq (1)RE/MAX România și Veridio.ro te invită să participi la cel mai mare studiu de piață privind evoluția pieței imobiliare din România!

Completează acum chestionarul nostru și vei fi primul care obține analiza rezultatelor în format digital. Avem nevoie de doar 10-15 minute din timpul tău.

Completează chestionarul

 

 

Prin participarea la acest Studiu de Piață, tu, ca specialist în imobiliare, vei:

  • Avea un impact pozitiv asupra pieței, ajutând la creșterea calității serviciilor din domeniul imobiliar;
  • Fi primul care obține analiza rezultatelor în format digital, ce poate fi accesată oriunde, oricând;
  • Avea acces la o analiză complexă realizată de specialiștii RE/MAX România și Imobiliare.ro privind evoluția domeniului imobiliar în România.

Dacă urmărești de mai mult timp resursele RE/MAX România, probabil ai observat că informațiile pe care le găsești pe blog și pe site sunt rezultatul unui efort comun, la care:

  • Participi tu, ca și respondent ce își dedică o parte din timp pentru a completa chestionarele ce stau la baza studiilor imobiliare.
  • Participă colegii noștri, ca și profesioniști care împărtășesc din experiență lor pentru a te inspira și încuraja să-ți urmezi visele.
  • Participă specialiștii noștri, ca și realizatori de materialele utile, traineri în cadrul Academiei RE/MAX și organizatori de evenimente cu speakeri de top din țară și internaționali.

RE/MAX România se implică activ în îmbunătățirea percepției asupra agenților imobiliari, un obiectiv pe care nu-l putem atinge singuri, așadar colaborăm cu cei mai buni din piață pentru a genera informații valoroase pentru orice specialist în domeniul imobiliar.

De aceea, noi, RE/MAX România, împreună cu Veridio.ro, pregătim un studiu complex despre piața imobiliară și avem nevoie de participarea ta pentru a maximiza relevanța rezultatelor acestui studiu.

Completează chestionarul

Află ultimele noutăți de la RE/MAX