Kati Roșca
#Sfaturi business
Kati Roșca / 29 ianuarie 2019

Perspectivele carierei tale ca agent imobiliar RE/MAX

Timp de citire: 11 min
Share this Share on email Share on twitter Share on linkedin Share on facebook

agenti-imobiliariCând te hotărăști să devii agent RE/MAX, perspectivele care se conturează pentru cariera ta profesională merg dincolo de independența financiară și de programul de lucru flexibil pe care un agent imobiliar le poate avea.

După cum subliniază Răzvan Cuc, Președintele RE/MAX România, ”sistemul RE/MAX este un sistem bazat pe meritocrație”. Așadar, dacă ești în căutarea unei profesii care să îți aducă rezultate pe măsura eforturilor, RE/MAX îți oferă cadrul potrivit pentru a clădi o carieră de succes în domeniul imobiliar.

Agenții de top lucrează în sistem de reprezentare exclusivă

Unul dintre cele mai importante elemente în succesul unui agent imobiliar de top este adoptarea unui sistem de lucru prin reprezentare exclusivă. Când lucrezi în acest sistem, ca agent reprezinți o singură parte - fie vânzătorul, fie cumpărătorul. Astfel reușești să oferi cele mai bune servicii și cele mai avantajoase condiții de tranzacționare pentru clientul tău, evitând conflictele de interese care apar inevitabil dacă ai reprezenta ambele părți.

Acest mod de lucru este mult mai motivant din mai multe puncte de vedere. În primul rând, câștigi mult mai repede încrederea clientului și poți construi relații pe termen lung cu acesta. În al doilea rând, reprezentarea exclusivă implică o colaborare strânsă între tine și alți agenți care lucrează în același sistem. Când ariile voastre de expertiză se îmbină, calitatea serviciilor crește substanțial, tranzacțiile sunt încheiate mult mai rapid, comisionul este garantat, iar în acest fel obțineți câștiguri mai multe într-un timp mai scurt.

Eu subliniez de la prima întâlnire că lucrez doar exclusiv și nu prezint modul de lucru ca și cum m-aș dezvinovăți de ceva, ci explic cu bucurie că urmează să reprezint doar interesele unei singure părți.” - Mihaela Keller, agent de top RE/MAX România.

Avantajele ca agent imobiliar RE/MAX

Indiferent că e vorba de agenți cu experiență sau de oameni care acum își fac debutul în imobiliare, RE/MAX are pus la punct un model de business care îți arată în detaliu cum să îți dezvolți afacerea în imobiliare și îți pune la dispoziție un mix de instrumente necesare pentru a obține succesul în domeniu.

  • Puterea brandului

    Când alături RE/MAX numelui tău, ai acces instantaneu la notorietatea pe care brandul în are pe piață, deci te bucuri imediat de încrederea și reputația care vin la pachet.

    Am ales RE/MAX pentru că am vrut să activez într-o echipă de profesioniști, sub o 'umbrelă' de renume, de la care să primesc suport în activitatea mea. În RE/MAX am găsit toate aceste ingrediente. Consider că RE/MAX este singurul brand din domeniul imobiliar în care se pune accent pe calitate.” - Viviana Andrei, agent de top RE/MAX.

  • Programe excepționale de educație
    Academia RE/MAX îți oferă acces la un program complet și complex de educație, un element esențial în dezvoltarea continua a agenților din România, indiferent de nivelul de experiență.

    ”Educație, educație, educație. Nu cred că pot sublinia suficient de mult beneficiile pe care le aduce educația continuă, accesând un ”bazin” nelimitat de cursuri și schimb de experiență cu oameni bine pregătiți.” - Mădălina Vasile, proprietară a agenției RE/MAX Properties.

  • Marketing eficient
    Suportul brandului în promovarea serviciilor și proprietăților din portofoliu îți asigură un avantaj competitiv prin gama variată de materiale şi o echipa de profesionişti care e mereu la dispoziție. De asemenea, ei au creat un ghid complex și o serie largă de articole cu sfaturi utile pentru promovarea serviciilor și proprietăților.

  • Reţea extinsă

    Având o rețea extinsă, oportunitățile de câștig sunt nelimitate. Prin colaborarea dintre agenți, tranzacțiile se încheie mai rapid, deci obții un număr mai mare de comisioane într-un timp mai scurt. Rețeaua este în continuă creștere: peste 40 de birouri deschise sub franciza RE/MAX, peste 300 de agenți activi la nivel național, prezență în peste 17 orașe de pe tot teritoriul țării.

    Peste 50% din tranzacțiile reușite sunt cele încheiate în colaborare cu colegii din RE/MAX.” -  Mihaela Keller, agent de top RE/MAX România.

  • Suport constant din partea echipei

    Când te alături RE/MAX ești ca într-o familie și oriunde ai activa în țară, echipa de specialiști îți oferă tot suportul de care ai nevoie pentru a duce la bun sfârșit o tranzacție sau a bifa obiectivul propus.

    În RE/MAX simt că avem mai mult decât o echipă - relațiile de prietenie, respect și colaborare în a găsi soluțiile potrivite pentru cei cu care intrăm în contact, îmi dau puterea să fiu fresh, determinată și întotdeauna cu zâmbetul pe buze.” Nelida Georj, agent de top RE/MAX.

  • Tehnologie inovativă

    Un alt avantaj esențial în succesul ca agent RE/MAX este accesul la cel mai eficient portal imobiliar și cel mai performant CRM imobiliar de pe piața românească.

  • Evenimente de top

    RE/MAX organizează mereu training-uri și evenimente live menite să îți dea un boost de inspirație, motivație și energie, să te ajute să te perfecționezi în nișa pe care ți-ai ales-o. Fiecare agent RE/MAX de succes a avut propria motivație atunci când s-a alăturat brandului. Indiferent de experiența anterioară, odată ce s-au alăturat rețelei, cu toții au înțeles de ce nimeni în lume nu vinde mai multe proprietăți imobiliare decât RE/MAX.


Dacă ești motivat să devii agent imobiliar de top, dar încă nu te-ai hotărât ce drum să urmezi, îți stăm la dispoziție cu toate detaliile de care ai nevoie pentru a înțelege ce presupune să lucrezi sub umbrela RE/MAX. Perspectivele de dezvoltare sunt nelimitate și te invităm să le descoperi în cadrul unei discuții cu un reprezentant RE/MAX.  

Click me

Află ultimele noutăți de la RE/MAX