10 povesti de 10 - Interviuri cu brokeri/owneri de top din RE/MAX România

Timp de citire: 20 min
Share this Share on email Share on twitter Share on linkedin Share on facebook

Atunci când vorbim despre succes, teoria pare întotdeauna mai simplă decât practica. Prin urmare, ce ai spune dacă în loc să îți enumerăm avantajele unei francize RE/MAX îi vom lăsa să povestească despre asta chiar pe oamenii care au obținut succesul mult visat? Avem pentru tine 10 povești reale, de la 10 profesioniști care și-au transformat visul în realitate: sunt antreprenori de top, iar birourile lor obțin rezultate remarcabile.

Urmărește cele 10 interviuri video, pentru că îți garantăm că vei regăsi în ele toată inspirația de care ai nevoie pentru a-ți duce și tu visul mai departe!

Alexandra Joldeș - Broker/Owner RE/MAX Best Partners

Alexandra a ales RE/MAX pentru că i-a pus la dispoziție o rețetă de succes, care funcționează. Totodată, educația constantă a fost un mare avantaj, care a permis echipei sale să ofere clienților servicii excepționale. A contat și sprijinul primit de la echipa RE/MAX România, care îi permite să rămână mereu la curent cu ce se întâmplă în piața imobiliară. În cei cinci ani de experiență, simte că s-a dezvoltat și că biroul a performat tot mai bine. 

În plus, echipa s-a mutat într-un alt sediu, a început să fuzioneze cu un alt birou RE/MAX la fel de performant și a trecut astfel la o nouă etapă de dezvoltare. Alexandra recomandă RE/MAX tuturor celor care vor să-și construiască un business propriu, pentru că se vor putea baza pe un sistem funcțional la nivel global, o rețetă deja creată și testată de foarte mulți oameni.

 Dan Voiculescu, Broker/Owner RE/MAX Innovation

Dan apreciază RE/MAX pentru oportunitățile globale și rețeaua vastă, care se situează pe primul loc la nivel mondial în materie de tranzacții imobiliare. El subliniază că RE/MAX oferă seriozitate și încredere, atrăgând adevărați profesioniști, care îți devin ca o a doua familie. Iar dacă ești pasionat, îți oferă o trambulină spre o cale unde nu există limite.

Pentru Dan, dacă simți, trăiești, inspiri și expiri real estate, RE/MAX este locul ideal. Aici a găsit o familie numeroasă, frumoasă, cu oameni pasionați, ingenioși, care știu să producă investiții. Pe scurt - tranzacții, business, vibe pozitiv, încredere, optimism.

Diana Radu, Broker/Owner RE/MAX Concept

Diana s-a convins că RE/MAX este afacerea potrivită pentru ea după ce a participat la o Convenție, unde prezentarea sistemului i-a trezit interesul. De atunci, au trecut 10 ani, timp în care s-a străduit să dea mai departe tot ceea ce a învățat. Marea sa realizare și, în același timp, provocare a fost munca de formare a oamenilor. 

Din perspectiva unui antreprenor care își dorește o franciză, Diana consideră REMAX prima opțiune pentru cei care doresc să fie profesioniști. Totodată, spune că RE/MAX este cea mai bună alegere pentru agenții imobiliari, datorită sistemului educațional bine structurat și a instrumentelor de dezvoltare oferite. 

Florin Nedelcu - Broker/Owner RE/MAX Grow

Florin a ales RE/MAX pentru rețeaua vastă și oportunitățile de networking. El se concentrează în special pe dezvoltarea agenților și crearea unei echipe productive, apreciind vibe-ul pozitiv și sprijinul educațional oferit de RE/MAX. Dacă ar fi să rezume businessul în câteva cuvinte, acelea ar fi:  educație, tehnologie, inovație și un brand foarte puternic. Florin recomandă RE/MAX pentru branding și expunerea națională și internațională, subliniind faptul că succesul agenților săi este cea mai mare realizare.

George Șeicaru - Broker/Owner RE/MAX Evolution

George  a ales RE/MAX datorită statutului său de lider mondial în real estate. De când s-a alăturat rețelei, a construit o echipă puternică, formată din peste 30 de agenți și 9 membri în staff, pe care îi ajută să evolueze și să obțină performanțe notabile. El subliniază că RE/MAX oferă cele mai bune servicii și suport pentru agenți, prin Academia și cultura organizațională.

Totodată, George recomandă RE/MAX pentru instrumentele eficiente de monitorizare și de eficientizare a muncii agentului, precum și pentru brandingul puternic, esențial pentru cei care aspiră la excelență în real estate. El consideră că brandul RE/MAX oferă toate resursele necesare pentru a atinge performanțe maxime.

Gina Ghiță - Broker/Owner RE/MAX Impact

Gina a ales RE/MAX pentru a construi un business de succes sub un brand important, dorind să meargă la drum cu cei mai buni. După ce a participat la o conferință în cadrul căreia a aflat mai multe despre RE/MAX, a decis să se documenteze și a descoperit că sistemul RE/MAX este cheia succesului, fiind o rețetă care dă cu adevărat rezultate.

Vede succesul fiecărui membru al echipei ca pe principala sa realizare - agenții săi sunt bine pregătiți, ceea ce îi oferă siguranța că sunt acei profesioniști pe care clienții îi caută. Efortul echipei este recompensat din punct de vedere al recunoașterii, dar și din punct de vedere financiar, pentru că fiecare agent ajunge la nivelul de venit pe care și-l dorește. Pentru Gina, RE/MAX oferă standarde internaționale, networking, și oportunități de business.

Mădălina Angheloiu, Broker/Owner RE/MAX Properties

Este în RE/MAX de 17 ani, fiind atrasă de filosofia "Everybody Wins" și de standardele rețelei. De asemenea, apreciază faptul că în RE/MAX se pune constant accentul pe colaborare și pe educație, dezvoltarea reprezentând o idee centrală. Dincolo de orice, consideră că echipa este cea mai mare realizare a sa - conduce un birou în continuă dezvoltare și investește multă energie în creșterea profesională a membrilor săi.

Mădălina recomandă RE/MAX pentru că oferă toate instrumentele necesare pentru succes, comparând brandul cu o bibliotecă vastă de resurse pentru antreprenori.

Mădălina Manoilă, Broker/Owner RE/MAX Optimus

Căutând un mediu care să respecte etica și profesionalismul dorite, Mădălina a ales RE/MAX și decizia a fost una inspirată: de-a lungul celor 15 ani de activitate, a pus accent pe educația antreprenorială și imobiliară, construindu-și o echipă solidă și dezvoltând o structură și o rutină care s-au dovedit eficiente.

Mădălina consideră RE/MAX cea mai bună rețetă pentru succes în piața românească, datorită faptului că rețeaua îi oferă oportunități continue de creștere și învățare.

Marius Băițelu - Broker/Owner RE/MAX Klass

Marius a ales RE/MAX după ce a analizat francizele disponibile, apreciind renumele brandului și avantajele puse la dispoziție. În doar trei ani, biroul său a ajuns pe locul 2 în București și pe locul 6 la nivel național în rețeaua RE/MAX, iar comisioanele generate de agenții săi sunt o adevărată realizare. Marius apreciază oportunitățile de interconectare cu alte afaceri și profitabilitatea pe termen lung oferite de franciză.

Lucian Bucur și Ștefan Muller - Broker/Owneri RE/MAX One

O echipă puternică, încă din prima zi, Lucian și Ștefan au ales RE/MAX pentru soluțiile oferite de franciză, considerând-o calea cea mai ușoară către succesul în afaceri. Chiar dacă activează pe o piață mai puțin ofertantă la prima vedere, în Mediaș, cei doi au reușit să transforme un business modest într-unul de 200.000 de euro anual. Apreciază convențiile, meeting-urile și bootcamp-urile pentru dezvoltarea personală și profesională oferite de RE/MAX, subliniind importanța apartenenței la un grup de succes.

 

Dacă poveștile celor zece colegi ai noștri te-au inspirat, nu mai sta pe gânduri: poți ajunge în curând să fii chiar tu unul dintre antreprenorii cu povești de succes în imobiliare. Vrei să afli mai multe despre modelul nostru de business și avantajele francizei RE/MAX? Ia legătura cu noi chiar acum!

banner-top-franciza-nl-v3

 

Află ultimele noutăți de la RE/MAX